Jump to content

Moto Zajednica

joe rocket kaciga

Recommended Posts

• U prolazu, 64 postova

Danas  malo "setam" po forumu kad u BJB oglasniku kaciga joe rocket carbon.Da ne duzim odmah ja skoknem do Novog Sada  i kupim je.Kaciga je lagana i extra udobna tako da sam vrlo srecan.Medjutim ja o ovoj firmi neznam nista,u uputstvu za upotrebu cesto se spominje firma HJC.Kaciga mnogo lici na HQ 1.Dali neko od vas zna nesto vise o ovoj firmi i kacigi? Inace tacan naziv kacige je Joe Rocket RKT 101-CARBON.Odgovaraju li viziri od kaciga HJC ? Forumasi poznavaoci moto opreme molim vas za pomoc i unapred vam hvala. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• , 1322 postova

Hvala Sale pokusacu to da uradim ,ali dali znas uopste nesto o kvalitetu kacige i samog brenda.

znam da je HJC kaciga ok,jedna srednja klasa koja ima dobar kvalitet za svoju cijenu

• , 1322 postova

evo sada sam nasao na netu,izgleda da ipak pase a cijena je ista potpuno kao i za HJC

pase samo od ovih modela

Works with: HJC AC-12, CL-SP, CL-15, CS-R1, FS-10, FS-15 and Joe Rocket RKT101 Helmets

a ne pase od onih starijih kao FG 14,....

ja sam nekada davno imao HJC FG 14 i bio sam jako zadovoljan,cak ima i tema negdje o toj kacigi

• U prolazu, 64 postova

To sam i mislio Sale jer kaciga je skoro ista kao hq 1 a u uputstvu za upotrebu je svaka druga rec HJC.Zato sa i pomislio da im to radi HJC a brend je kao Joe Rocket.Ma siguran sam da to neko od nasih zna samo jos nisu procitali.Tebi hvala i ako saznas jos nesto javi.Pozdrav!

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Ako te zanima Joe Rocket kao brend, budi bez brige, nisu nikakvi "kinezi" ni divljaci, americka je marka i vrlo popularna u Americi. Ja imam njihovu jaknu.

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: XL 1000V

Joe Rocket je kao sto kaze Cili vrlo popularna marka u USA. I nisu nikakvi divljaci. Po kvalitetu su u rangu sa ICON.

Sasasa, to sto si uzeo je u sustini HQ-1 samo je brendiran kao Joe Rocket, tj. HJC pravi kacige a oni samo stave svoje ime.

Sto se tice vizira, pase sigurno od HQ-1, FG-15, FS-10, CS-R1, IS-16, CL-ST.

Sto se tice kvaliteta. Nemoj da brines. Odlicno si prosao  ;) Uzeo si vrlo kvalitetnu Carbon kacigu!!!!!

U zdravlju da je nosis.

Pozdrav

• Svrati ponekad, 489 postova

Ja imam iskustva sa njihovim rukavicama, mogu samo da kazzem da sam prezadovoljan.

Vidjao sam njihove kacige chak sam imao u opticaju kupovinu iste u Kanadi.

Ono shto mi je ortak iz SAD-a rekao za njih je da su dosta povoljni i da je kvalitet skroz ok.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja