scorpija 2025 Napisano April 17 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem auspuh koji sam kupio za moj motor,motor sam u međuvremenu prodao i ostade auspuh Auspuh je kompletan,ima šelnu za ulaznu cev,ulaz u auspuh je fi 76mm. Cena za forum 90 eura mislim da je korektna s'obzirom da Kineske kopije idu od 50-80 eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano April 17 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima noseću šelnu? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano April 17 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ima svoj nosač j koji se sa dva štrafa steže na auspuh i kači na motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...