Bokam 51 Napisano Mart 29, 2024 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Jura F50 u super stanju upravo servisiran u Novom Sadu i sredjeno sve (gumice, presa, sito, podmazan i pregledan), fizicki bukvalno kao nov sto se vidi po stanju dugmica. Ima sopstveni kontejner za kafu, za vodu, za mlevenu kafu kao i paranelo za pravljenje pene (po zelji), opcija pare kao i vruce vode. Ima napravljeno 15900 kafa i redovno je ciscen kao i servisiran. Koristena je samo Rosa voda te nema kamenca sto se vidi po posudi za istu. Ima opciju jedne kafe ili duple i tri jacine kafe mild, normal i strong. Poseduje LCD displej i mogucnost stelovanja duzine kafe od 30 ml do 200ml. . Aparat je koristen u kucnim uslovima za svoje potrebe 3 do 5 kafa dnevno. Jura F50 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Jura F50 u super stanju upravo servisiran u Novom Sadu i sredjeno sve (gumice, presa, sito, podmazan i... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5618 Napisano Mart 29, 2024 Drug član, 840 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prodao pre neki dan moju f70.Stvarno odlicni aparati. Presao na Saeco. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Mart 30, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je 4 godine i ekstra radi a kafu koju pravi je extra, odrzavanje samo tablete i cao. Sto kaze drugar Golf 2 u svetu kafe aparata ( punto ovde na forumu ) :). Promenio Mart 30, 2024 član Bokam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano April 4, 2024 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan 180e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano April 11, 2024 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan 160e zadnja cena.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano April 12, 2024 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Odeee u Zem Zem-un Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...