soony 217 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam da samo ovi naši mogu tako da lupaju cene, sve dok nisam video touratech-ov sajt trazio sam i neke eksterne za kola, ali ih nigde nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Avgust 24, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi istu takvu, samo ksenon pa ako neko nadje, dao bi i sto evra ;D Nasao sam ti ja, ali ces morati da odvojis 4x po sto jevreja I plus tebi jos sto, posto si mu ih nasao ;D I meni sto da ga ne bije maler ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 24, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi istu takvu, samo ksenon pa ako neko nadje, dao bi i sto evra ;D Nasao sam ti ja, ali ces morati da odvojis 4x po sto jevreja I plus tebi jos sto, posto si mu ih nasao ;D I meni sto da ga ne bije maler ;D I meni !!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 321 Napisano Avgust 24, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Kako god da okrenes, ne gine cena od skoro 100 EUR za par... Ima u nemackoj za malo vise od 60 ali onda moras da ih dopremis ovamo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 24, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ma koji će vam đavo? Imiđa radi? Za sto evra imaš tri dana putovanja motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Avgust 24, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma koji će vam đavo? Imiđa radi? Za sto evra imaš tri dana putovanja motorom. shto se mene tiche stawio bi ih i na Tomos ... Na motoru samo shto wishe swetla nocu ... Ako me wec uhwati noc i moram da wozim, hocu shto wishe, dalje i bolje da widim .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 19, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan I jel ima negde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoD 0 Napisano Jul 6, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Honda VFR 800 VTEC Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ove maglenke. Iskopao sam ih u Polu. Na oko deluju skoroz ok. Imaju mogucnost da se nakace na crahbar ako se dokupi dodatak koji je negde oko 20eur. https://www.polo-motorrad.de/de/nebelscheinwerferkit-hawk.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Octobar 8, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Posto planiram ugradnju maglenki na Transalpa,da priupitam kad vec nadjoh ovu temu,da li je neko vec ugradio neke od ovih ovde prikazanih maglenki i da li ste zadovoljni njima,ako ima i neka slika dobro bi dosala,unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Octobar 8, 2011 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan Druze ja sam na kraju ugradio one sa buvljaka za 1k dinara i sluze me odlicno vec drugu sezonu, h3 sijalice su unutra , nesvetle nista posebno ali na stromu lepo upotpune delove neposredno ispred motora gde su fabricka svetla zbog visine nemocna a i iz daleka se lepo primete. Bile su izlozene nekim ozbiljnim kisama i bez problema su to podnele. Eto toliko,moja topla preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Octobar 8, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Druze ja sam na kraju ugradio one sa buvljaka za 1k dinara i sluze me odlicno vec drugu sezonu, h3 sijalice su unutra , nesvetle nista posebno ali na stromu lepo upotpune delove neposredno ispred motora gde su fabricka svetla zbog visine nemocna a i iz daleka se lepo primete. Bile su izlozene nekim ozbiljnim kisama i bez problema su to podnele. Eto toliko,moja topla preporuka Ovo extra izgleda na slici,da iskreno kazem ne ocekujem ja neku bolju vidljivost od njih vec bih vise ugradio da mi to lepo izgleda,ovo mi se veoma svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano April 14, 2012 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen set maglenki sa relejem,žicama,nosačima i buksnama za 66 evra na ebay.de.E sad mi nedostaje ljudski prekidač.Ima li neko da ponudi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano April 25, 2012 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano April 25, 2012 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za moje hella maglenke naručio ovaj prekidač http://shop.touratech.de/remote-control-switch-1-x-universal-4a-30v.html Jeste malo skuplji ali bar ne moraš da razmišljaš da li je OK i da li je vodootporan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...