BusMan 2025 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan I "prepodnevna smena" ceka, ceka, ceka... Evo ja se prikljucujem i prepodnevnoj smeni. Zajedno smo jaci !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Februar 4, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Hellena prelistava istoriju umetnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisu umeli da smanje slike pa sad sve to treba srediti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Februar 4, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno su promashili temu pa jadna Hellena sada ne zna kako to da nam saopsti.. :-\ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DanielaGT 0 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Jao pa gde su te slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShukS 1 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Као ликовни елемент текстура се јавља много касније од линије и површине . Никад није самостални елемент, увек је у оквиру ликовних целина, где се придружује осталим елементима,да боље и ближе означи структуру представљених предмета и тиме појача њихову материјалност и њихову предметну присутност у композицији... Svasta covek procita cekajuci... Bojim se za nas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2122 Napisano Februar 4, 2009 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan A vi svi kao pojma nemate da Hellena retko kad moze da stigne zbog svojih privatnih obaveza da uredi galeriju bas onaj dan kad treba. Strpite se malo, iznervirace se pa vam nece okaciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
desetar 0 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan Juce kacila zavese, neje mogla i fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 4, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Prodje dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Februar 4, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Neću da okačim ništa dok se ne uključe i ostali. Dobila sam dve fotografije, a svi znamo ko su ta dvojica.... GDE JE CRNAMRLJA, GDE JE GREMLIN, COPE, GDE SU OSTALI? Znam da vas ima...Sramota jedna, ne možete sličicu da pošaljete...Dajem još pet dana fore i nadam se da me nećete razočarati i ignorisati.... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Februar 4, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Hellena prelistava istoriju umetnosti. Helena zaista mora da nauči celu Jansonovu istoriju umetnosti napamet do sredine maja, ne bi li je uspešno položila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Februar 4, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pre nedelju dana kao smislio sta bih poslao ali nisam stigao da ufotkam evo, bice, obecavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neću da okačim ništa dok se ne uključe i ostali. Dobila sam dve fotografije, a svi znamo ko su ta dvojica.... GDE JE CRNAMRLJA, GDE JE GREMLIN, COPE, GDE SU OSTALI? Znam da vas ima...Sramota jedna, ne možete sličicu da pošaljete...Dajem još pet dana fore i nadam se da me nećete razočarati i ignorisati.... :'( Hellena, Ja stvarno nisam imao kad, za vikend sam posle slikanja davanja krvi BJB bio u Zagrebu na finalu svetskog prvenstva u rukometa, u ponedeljak sam se vratio - nestao mi je pas kucni ljubimac, juche sam se ceo dan bavio office administarcijom, danas press Japanske Fed Cup reprezentacije, sad sam dosao sa basketa Euroleague, skoro je ponoc. Zao mi je , ali stvarno nisam mogao. Pokusacu da se organizujem za sledeci termin, ali schedule mi je prilicno tight shto se tiche posla i obaveza kod kuce i oko trazenja psa jer su klinci ocajni i ne znam kako da objasnim da ga nema. :-X :-X :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitar 0 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam mogao imao sam nekakve obaveze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan excuses, excuses, excuses... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam mogao imao sam nekakve obaveze A ko je tebe uopste nesto pitao i ko ti je trazio slike ? Nisi prozvan po imenu/nick-u kao ja, pa ne znam sto komentarises. Od tvojih 8 napisanih postova i 70-ak napisanih rechi vidim da se nisi preterano interesovao za fotografiju u ostalim temama koje smo ovorili za zainteresovane forumase. excuses, excuses, excuses... Picasso druze, pa mora neko i da privredjuje - a to smo mi....srecom Hellena je dobra dusha pa nam je produzila rok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo vi radite, bice dobro i Vama a bice valjda i neka slicica da se podeli sa nama Samo pazite na drugi deadline, Hellena nece vise da produzava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitar 0 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan zasto je gremlin ovoliko bezobrazan? ja se salim a on mi se ruga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan zasto je gremlin ovoliko bezobrazan? ja se salim a on mi se ruga. 1. Nisam bezobrazan ja, nego se petljas u nesto za shta te niko nije ni zvao niti trazio ishta od tebe, pa ako nisi shvatio poentu ko treba da posalje slike u ovu temu-takmicenje onda ne razumem sto se mesas ? 2. Da li si ti uopste profesionalni fotograf koji zivi od fotografije kao sto su oni koje je Hellena poimence pozvala da daju slike i produzila rok ? 3. Niko ti se ne ruga, nego mi nije jasno zasto se ti javljas sa "ja nisam mogao imao sam nekakve obaveze". Pa zamisli kad bi nas samo deo od 5743 clana obavestilo da nisu mogli da posalju slike. 4. Ako je to trebalo da bude duhovito, kao nake fora - NIJE. Da si stavio neki smiley, pa jos nekako da te i razumem. 5. Mene ceo grad zna samo i iskljucivo po nadimku Gremlin, tako da se zna ko sam ja - a ko se krije iza nick-a Mitar, sa sakrivenim svim podacima u profilu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Gremline razumem da si na tri coska zbog gomile gluposti i obaveza ali mislim da si coveka malo vise nagazio nego li mu objasnio, nije u redu. Ok covek i nije profi fotograf, mozda voli fotografiju, ali kakve veze broj postova ima sa bilo cime? Da, i da je se nasalio opet nije u redu, sad izvinjavam se sto se mesam, posto ni ja sam nisam profi fotograf, iako doduse obozavam fotografiju i sve sto ima veze sa time. GDE JE CRNAMRLJA, GDE JE GREMLIN, COPE, GDE SU OSTALI? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Februar 5, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Nema svađanja u mojoj temi! BRE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Februar 5, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno da nisu bas svima najjasnija pravila oko profi okrsaja... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 5, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nekako zamisljam da je ljudima koji se bave ovim poslom malo mnogo da pored svakodnevnog skljocanja moraju jos i u slobodno vrijeme da gledaju aparat. I ne samo aparat, nego sve sto je generalno vezano za fotografiju. Tako da uopste ne bih mogao nikome od ovih ljudi da zamjerim sto nije poslao fotografiju, a to sto je neko uspio da posalje zaista zasluzuje svaku vrstu zahvalnosti sa nase strane. To je neko moje vidjenje. Ne mislim da su pravila nejasna, cak sta vise, jako su jasna. Ali mi zato zadata tema nikako nije dobra. Previse je nekako "umjetnicka" tj. vise naginje ka nekoj likovnosti, a to nije zajednicko za sve vrste fotografa. Uzmite primjer jednog fotografa koji vuce korjene iz debele istorije umjetnosti i uporedite ga sa npr. jednim fotografom rporterom ili pak "svadbarom". Trebalo bi tu pazljivo izabrati temu da bude bliska svim zanrovima fotografije. Isto vazi i za amatere. Na pocetku sam fotografisao sve zivo i vremenom sam se usko profilisao i vise se uopste ne javljam na 80% konkursa. Nemoguce je biti dobar na svim poljima, zato se izabere licni najblizi pravac i njemu se posveti vrijeme i odatle dolazi vremenom i dobar kvalitet. Nemojte pogresno da me shvatite, ne znaci to da ne moze sve da slika jedan covjek, pa naravno da moze, ali nesto mu ide bolje, a nesto prosjecno, a nesto nikako. Moja djevojka voli da slika bube i skakavce i sa skromnim znanjem napravi odlicne fotografije, ali kada joj tutnem u ruke f2.8 tele objektiv i tjeram je da me slika kako se se bacam po sali na treningu slike ne mogu ispasti bolje od prosjecnih. Treba razmisliti o tome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShukS 1 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima istine u tome sto zbori Evil_Zo... Sto se mene tice mogle su proci i te dve... Ako mi entuzijasti pustimo na nase glasanje cetiri, sto bi zamerali profijima na dve ??? Ovo nije kritika za hellena ;) Naprotiv, ona mora i da radi za nas, a ceka je prava umetnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tekstura - nekada obavezan deo kolekcije za prijem u clanstvo ULUPUDS-a - ukinuto je pre nekoliko godina jer se smatralo da elementarno poznavanje fotografske tehnike i tehnologije prikazivanja teksture nije neophodno za clanstvo u ovom prestiznom udruzenju likovnih umetnika u kome je i sekcija fotografa u kojoj su nashi najeminentniji fotografi. Takodje, svi mi radimo razlicite poslove u oblasti fotografije, neko se bavi i teksturom/strukturom kroz oblast fotografije koju radi, a neko ne. Neki slikaju samo modne editorijale, product placement-e, reklame, ilustracije. Konkretno nekoliko nas sa bavimo novinskom i sportskom fotografijom. Znaci slikamo samo dogadjaje, life, sport, tragedije, ratove, nesrece, elementarne nepogode, izbore za mis, pesmu evrovizije, politiku, zivotinje, ptice, i sve ostalo sto je zivot i svet koji nas okruzuje. Eto toliko o tome, nadam se da cu uspeti da odvojim vremena i napravim svezu sliku teksture do novog roka koji je postavila Hellena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...