Endurac 962 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko profesionalni fotograf znaci da se bavish fotografijom za pare, onda sam ja bio sve samo ne skroman i obzirom da sam u sudu kao pripravnik-volonter --- neplaceno, poslao jednu svoju fotku, jer sam se poslednjih godinu i po dana bavio samo fotografijom, i paklenim trudom i radom se ugurao u 2 magazina, i 2 atletske manifestacije oficijelno, i usput uradio brdo fotki za kojekakve a stiglo i prvih 100$ sa stock sajta Shutterstock.com. i na kraju sprzio jedan solidan zatvarac na aparatu. Na kraju, u oktobru usao u izbor zirija za 12 fotografa za najbolju fotografiju za casopis Nacionalna Geografija. Mozda nekima nece biti pravo sto se guzim, jer jesam skroman, ali je divno ostvarivati svoje snove :) Divno. U sustini za moje akcije samo profesionalci i znaju jer sam od njih privatno kukumavcio 24/7 za opremu i savete. Inace slikica je solidna, i lepo je ucestvovati. Ako Hellena i moji drugari profi fotografi odluce da nemam pravo ucesca, neka bude tako;) Mozda nije lose da se ovde nadje i neki mali od palube...Sorry na emociji, al` sam jedva cekao da dodje trenutak da se guzim ;D Ovoga puta , učešća radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Evil_Zo je u pravu. Ne moz' kulturnije reci ono sto je rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 6, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Opa Endurac, ti si sada znaci profi A zato ti neces da saljes fotke na ove "smrtnicke" konkurse?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam profi, daleko od toga, niti bih želeo da se uporedjujem sa našim drugarima koji imaju kolosalan opus iza sebe, samo sto mnogo pucam... mali site: www.marcello-photo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Februar 7, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Vama čovek ne može ništa da da, da se razonodite, da se družite, a da od toga ne napravite prepirku i klanje, sramota... Gledate jedni drugima da iskopate svaku manu, da svaku reč poklopite svojom...Pa pobogu ljudi ovaj forum ne služi tome! Uopšte mi se ne sviđa kuda sve ovo ide. Pre dve godine sam čitala svaku temu, svi smo se sa poštovanjem odnosili jedni prema drugima, družili se, vozili se, a sad sam se povukla u jednu pod temu nadajući se da neću, bar na tom mestu, čitati prepirke i vredjanja, a vidim da je to počelo da se praktikuje. Budite bre ljudi, ajde da se igramo i zabavimo, ali sve to sa poštovanjem jednih prema drugima. Sutra kačim fotografije, ko je poslao - poslao je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan GDE JE CRNAMRLJA, GDE JE GREMLIN, COPE, GDE SU OSTALI? Pa ja sto puta rekoh da od naseg foruma ne treba praviti profi foto forum i nonstopna takmicenja nego pustiti ljude da slikaju i prepiru se, kao sto je to u temama panning, kako da se sto bolje uslika i macro, kao i life fotografija... i tako svako ponesto nauci... A uvek ce neko imati drugojacije misljenje, i to je sasvim ok, i oko toga ne bi trebalo da se bilo ko uzbudjuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan jaoj ljudi koliko price a ni jedne slike jos Jedva cekam da okacite neke. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Februar 8, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Okačiću slike kad Nikola prestane da igra CS, inače mu secka kad upload-ujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Iskljuci osigurac na kvarno, pa kad ga on ukljuci/zameni ti odma` kreni sa uploud-om. Pre toga mu spremi jedan lep sendvic i bas u pravom trenutku mu ponudi za svaki slucaj da tebe ne pojede. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Inace on jede i igra u isto vreme, jedino za sta ustaje je kad mora u wc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Postavi u njegovu blizini sobnu fontanicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...