Bole37 5607 Napisano Februar 12, 2024 (promenjeno) Drug član, 839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Jakna odlicna, svi originalni protektori,bez kisnog uloska. Za kolege i koleginice ovde 100 evra.Supruga je 165/65.Ovo je unisex jakna. Jakna je kupljena kod Grade u Ruzveltovoj za 150 evra, kragna je skroz reparirana jel je bila fucnuta,i hemijski ociscena. E za ove pare nema nigde. Ako se pitate sto gubim pare-zato sto se za godinu dana nije javio niko da je kupi...fenomen.Izgleda bemvejdzije ne voze zene, a zene ne voze bmweje... Bmw moto jakna zenski m. - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Svi protektori, bez kisnog uloska. Promenio Februar 12, 2024 član Bole37 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11757 Napisano Februar 12, 2024 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Bole37 je napisao: Izgleda bemvejdzije ne voze zene opšte poznato samo dečkiće 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Februar 12, 2024 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Spustio Bole jasu na 100-ku jer sam mu ja kupio svu ostalu opremu koju je oglasio... Kupio sam cak i neke stvari koje nisu bile na oglasima. Dosta je on od mene pazarivao, red je da se uzvrati. Inace, moja supruga je probala ovu BMW jaknu i mogu da kazem da je odlicna. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...