SvExY 2 Napisano April 14, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan pa taj tocak i ide na trajk ovaj je samo dok traju radovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 437 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast,nema mane,samo tako nastavite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Decembar 15, 2009 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Je li ovaj projekat doveden do kraja????????????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan-pozarevac 0 Napisano Decembar 18, 2010 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovaj projekat je stajao ovako do sada sada krece dalje. bice slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Jul 20, 2014 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan zavrsi li se ovo 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tekija 2 Napisano Novembar 5, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan pravio bih motor pa je moje pitanje kako to registrovati posto vidim da je ovo neka varianta toga ram bi bio moja radinost dok bi motor neki kupio i stavio, te me interesuje sta je potrebno za registraciju tako neceg i da se dobiju papiri za home made motor gde se atestira itd... nisam znao gde drugo da postavim ovo pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...