KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Septembar 14, 2006 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako tebi desni retrovizor sluzi da bi video bicikliste i skuterase onda moj prijatelju imas jos mnogo da ucis. Uostalom preticanje sa desne strane i u istoj traci je ZABRANJENO. Ne nego sluzi da ti se devojka ogleda u njemu, pa naravno da se ne pretice sa desne strane ali se obilazi...Postoji prijatelju razlika izmedju preticanja,a to ti je kada vozilom prelazis u suprotnu traku na mestu gde je to dozvoljeno,i obilazenja prolaska pored vozila koje se krece istim pravcem sa leve ili desne strane zavisno od toga koliko traka postoji. Verovatno ti za to sluze oba retrovizora...Znaci ja ne govorim o preticanu nego o obilazenju sa desne strane mojom trakom, kada se vozilo koje ide pravo sporije krece,ja hocu da sekrenem desno mojom trakom obilazim ga,a on bez ikakvog gledanja u retrovizor skrene i kaze izvini nisam te video majke mi Na ovu temu vise ne bih raspravljao mogu da potpisem da ti se to bar jednom desilo ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...