Jump to content

Moto Zajednica

Jos jedna tragedija u Beogradu

Recommended Posts

• Vespa Servis Beograd, 617 postova
  • Motocikl: Vespa ET-4
Ako tebi desni retrovizor sluzi da bi video bicikliste i skuterase onda moj prijatelju imas jos mnogo da ucis. Uostalom preticanje sa desne strane i u istoj traci je ZABRANJENO.

Ne nego sluzi da ti se devojka ogleda u njemu, pa naravno da se ne pretice sa desne strane ali se obilazi...Postoji prijatelju razlika izmedju preticanja,a to ti je kada vozilom prelazis u suprotnu traku na mestu gde je to dozvoljeno,i obilazenja prolaska pored vozila koje se krece istim pravcem sa leve ili desne strane zavisno od toga koliko traka postoji.

Verovatno ti za to sluze oba retrovizora...Znaci ja ne govorim o preticanu nego o obilazenju sa desne strane mojom trakom, kada se vozilo koje ide pravo sporije krece,ja hocu da sekrenem desno mojom trakom obilazim ga,a on bez ikakvog gledanja u retrovizor skrene i kaze izvini nisam te video majke mi

Na ovu temu vise ne bih raspravljao mogu da potpisem da ti se to bar jednom desilo ovde

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja