hoze 153 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan kako trenutno kupujem bochne kofere i drzzache za iste,prodajem; givi top case koji je doshao na motoru zajedno sa drzzachem 80 e (neznam koja je litrazza ali nije mali na tdm-u) givi bisage(najvece) 25l ili kada se proshire 37l koje su vozzene jednu sezonu 80e bisage imaju svu pratecu opremu;paukove,strepove(za noshenje oko ramena) i pokkrivache za kishu ako je ko zainterosovan zovite na 063631264 poshto me komp zeza Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan bisage Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan i josh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Januar 25, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu ti bocni kofercici na Honda MT-50 ? To je ovaj : Bolju sliku nisam nasao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6002 Napisano Januar 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Мислим да су сувише велике за њу, Гордане Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Januar 25, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Da je nako drugi napisao..pa ajde da mu ne poverujem...Rajko A ja se bas ponadao da cu moci da ih stavim na mog konjica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6002 Napisano Januar 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma u principu sve može da se nabudži druže, najbolje nacrtaj kako bi stajale na tvom motorinu, a za kačenje bi se već nešto smislilo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Januar 25, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Autore oglasa, sta ti mislis, jel mogu tvoje bisage na mog konjica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Januar 25, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan pa morao bi da napravish nosache...ali mislim da bi ti bile velike...pogotovu kada se proshire...kada sam putovao za prag sve moje stvari su stale u jednu a devojkine u drugu bisagu tako da ima ihhhh... ;D u svakom sluchaju poshto vidim da si na nbgd a ja na bezzanijskoj kosi dojdi na pivo i proceni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Januar 25, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Komsija, ja zivim kod crkve na bezanijskoj kosi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hoze, Imas PP, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan prodato ....mozze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Januar 26, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....e bedak... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...