uskokn 1 Napisano Decembar 31, 2023 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Lokacija: Banat Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje drugari. Imam problem i treba mi pomoc. Creva na potapajucoj pumpi za gorivo na Bmw r1100rt su dotrajala,zamenio sam ih ali sa ocigledno neadekvatnim crevima koja su mi ponovo napravila problem.Na starim original crevima ima natpis NBR. Gde da nadjem takvo crevo? Hvala unapred. Promenio Decembar 31, 2023 član uskokn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4259 Napisano Decembar 31, 2023 Ne silazi, 6610 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Creva za unutar rezervara moraju da budu takozvana "potapajuća", ne mogo obična benzinska za spoljnu upotrebu i obratno. Probaj u prodavnici AutoMika u Zemunu, ili Lav Auto u žarkovu u Beogradu, drže Gates creva i imali su ih, parče od tridesetak cm je oko 2.000Din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 1, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan treba se raspitati za silikonska ,ona mogu sigurno za benzin ali neznamda li mogu kao potapajuća .Nisu jeftina ali sigurno nisu 50e metar-Ima kod nas par uvoznika a mislim i proizvoača pa se tamo raspitaš kako ih deklarišu Promenio Januar 1, 2024 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uskokn 1 Napisano Januar 1, 2024 U prolazu, 3 postova Lokacija: Banat Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 12. 2023. at 20:18, đunta je napisao: Creva za unutar rezervara moraju da budu takozvana "potapajuća", ne mogo obična benzinska za spoljnu upotrebu i obratno. Probaj u prodavnici AutoMika u Zemunu, ili Lav Auto u žarkovu u Beogradu, drže Gates creva i imali su ih, parče od tridesetak cm je oko 2.000Din. Hvala majstore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uskokn 1 Napisano Januar 1, 2024 U prolazu, 3 postova Lokacija: Banat Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, sasa ns 1 je napisao: treba se raspitati za silikonska ,ona mogu sigurno za benzin ali neznamda li mogu kao potapajuća .Nisu jeftina ali sigurno nisu 50e metar-Ima kod nas par uvoznika a mislim i proizvoača pa se tamo raspitaš kako ih deklarišu Silikonska ne odgovaraju jer ne trpe pritisak. pumpa na RT-u gura oko 3 bara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4259 Napisano Januar 2, 2024 Ne silazi, 6610 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Prekidni pritisak je 7 bara. Ono gumeno U koleno je kritično i valjalo bi da se zameni novim, ili još bolje, metalnim, kod svih ostalih modela se filter izmešta napolje, ima tema, ali na RTu nije nekako zgodno, mada ima jedno dobro rešenje, prvi koji mi naiđe, probaću da ga izmestim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 141 Napisano Januar 6, 2024 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...