dzamahalezos 0 Napisano Februar 26, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan A smeju li novajlije da dodju, danas smo malo obilazili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 26, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan krecem ujutro,vidimo se oko 15:00 kod Cole u Driveru Uh, sutra neću imati vremena za kafiće, u to vrijeme radimo nešto na TV. ispravak,posto Primoz radi sutra do podne,krecemo tek u 13:00 iz Ljubljane sto nevolim doci medju zadnjima to je cudo jedno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Reci te mi zamena € u KM jel to može tu da se završi ili ? Pa nije valjda da ne primaju dinare u Bjeljini, ko ce se namenjati evara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZooM 8 Napisano Februar 26, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo biti problema za EURO, to kod nas prolazi, za dinare ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Februar 26, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan moze li neka mapa da se lakse sndjemo, a ne bi bilo lose ni da znamo al moramo da konvertujemo valutu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 26, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan DINAR, EVRO, KONVERTIBILNA MARKA... sve je u opticaju, a ako se bude moralo i ostale valute. Diskoteku je lako pronaći - PAVLOVIĆA PUT, u blizini ETNO SELA STANIŠIĆI, preko puta žuto obojene benzinske pumpe OKTAN PROMET. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 27, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!! Dolazim i ja !!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano Februar 27, 2009 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo sprema se i mala ekipica iz Sapca..... Vidimo se ljudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Zare lep provod zelim, i vidim da je moj kume spremio i dobru piletinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Februar 28, 2009 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Zurka je potvrdila ono sto vec svi odavno znamo ! Kada Zare u Bijeljini nesto organizuje,onda je to na vrhunskom nivou,gde se nista ne prepusta slucaju! Odlicna,ma izvrsna zurka,u perfektnom ambijentu,uz prisustvo bajkera iz svih republika ex-Yuge! Prava prilika da se vide prijatelji pred pocetak jos jedne sezone! Slike govore sve Piju muski,ali i zene ne zaostaju :o Prijatelji sa svih strana Uh,uh :o ;D Lee Man u elementu ! Posto je Ani iz Zemuna i meni bio rodjendan,Zare i MK Knez su se potrudili da sve ne prodje i bez rodjendanske torte!!! Ostalo je malo i za slikanje Neki su bili bas odusevljeni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fzx reider 0 Napisano Februar 28, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast organizaciji! 8) 8) 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano Februar 28, 2009 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast.... danas cu postaviti fotke ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 28, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna zurka i sjajan provod kao i uvek u Bijeljini ! Hvala Zaretu i ostalima na gostoprimstvu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzamahalezos 0 Napisano Februar 28, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan BN 27.02 2009 Veselo!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 1, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na Zurki je bilo i podmladka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog skromnog foto doprinosa.... Tek što smo prevalili Kadinjaču ukazala se barijera u vidu Tomine kafane... :o Posle kraćeg "većanja" kolenice su pobedile i ja sam morao dijetu staviti na "pauzu"... Slovenci... Veseli domaćin i zadovoljni gosti... Ova opasnica što liči na učiteljicu sa sa zmijskim telom je naša draga Nađa... :-* :-* :-* Toliko od mene... moram još jednom da zahvalim Žaru na odličnoj atmosferi i odličnoj organizaciji... Žurka je bila za svaku pohvalu i primer... POZDRAV ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 1, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su došli i pomogli da sa proveselimo. Ja nemam slike... nemam ni ton... ali imam puno srce. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milka-Pa 1 Napisano Mart 1, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: far away Prijavi odgovor kao problematičan :'( zao mi je sto nisam bila,kazu da je zurka bila najbolja i da bolje nema nigde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 1, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan tek sam maloprije stigao u Umag,pa kada dodjem u normalu postavljam slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vaški 0 Napisano Mart 1, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan fešta super još se postavljam na noge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 1, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan :'( zao mi je sto nisam bila,kazu da je zurka bila najbolja i da bolje nema nigde... Doći ću ja u Pančevo da te utješim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milka-Pa 1 Napisano Mart 1, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: far away Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano Mart 2, 2009 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da ne ostanem kratak za slike... Jos jednom hvala na gostoprimstvu i bravo za organizaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Mart 2, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan po meni, jedina da kazem zamerka je bila, sto nisu umesto ove u rozim gacicama sredstva preusmerili na drugi bend, osta lo je sve za pohvalu. totaalna ludnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo picje prespektive ;D Zaretu puno hvala na lepom doceku i jos lepsem provodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...