mojelaznoime 1 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hoce li ta Bijeljina vec jednom? hajde ubrzajte to,malo postajem nestrpljiv Verovatno imaš jak razlog za nestpljivost naravno,samo da se putuje... Ako je do putovanja, bar vi možete bez vize gde hoćete...zašto baš Bjeljina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 5, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan hoce li ta Bijeljina vec jednom? hajde ubrzajte to,malo postajem nestrpljiv Verovatno imaš jak razlog za nestpljivost naravno,samo da se putuje... Ako je do putovanja, bar vi možete bez vize gde hoćete...zašto baš Bjeljina jedno od boljih mjesta za provod,u moto smislu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 5, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Zare,samnom dolazi Primoz iz Vaskih Bojsa (SLO),ako nije problem rijesi mu dvokrevetnu sobu u Drini,za mene ne brini,ja sam vec rijesio Dogovoreno, hoće li da bude na istom spratu sa drugim Slovencima ( i Slovenkama ) ili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 5, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan hoce li ta Bijeljina vec jednom? hajde ubrzajte to,malo postajem nestrpljiv Verovatno imaš jak razlog za nestpljivost naravno,samo da se putuje... Ako je do putovanja, bar vi možete bez vize gde hoćete...zašto baš Bijeljina Auuu... kakava neobavještenost ... moraš nam doći i što bi rekle Lale... ' samo će ti se ka'sti ' :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 5, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Zare,samnom dolazi Primoz iz Vaskih Bojsa (SLO),ako nije problem rijesi mu dvokrevetnu sobu u Drini,za mene ne brini,ja sam vec rijesio Dogovoreno, hoće li da bude na istom spratu sa drugim Slovencima ( i Slovenkama ) ili... cisto sumnjam,mislim da je zeljan nekakvih "domacih proizvoda" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 5, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Najavljujem i iznenađenje... bićemo i "glumci" :o Poznati muzičar će iskoristi žurku da snimi kadrove za novi spot. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssergio 0 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Kod Vas se moze snimiti i film Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Februar 5, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li blizu nesto za spavanje.....da nas policija ne "hvata" na duge staze ako se slucajno bude tocio alkohol Moze neka preporuka za prenociste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vamp 6 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motel "Brdjak" +387/65-40-55-85 Ja bio prosle godine sa zenom, solidan i jeftin smestaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hoce li ta Bijeljina vec jednom? hajde ubrzajte to,malo postajem nestrpljiv Verovatno imaš jak razlog za nestpljivost naravno,samo da se putuje... Ako je do putovanja, bar vi možete bez vize gde hoćete...zašto baš Bijeljina Auuu... kakava neobavještenost ... moraš nam doći i što bi rekle Lale... ' samo će ti se ka'sti ' :D Što se mora nije teško Samo neka je veselo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Februar 6, 2009 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, hoće li da bude na istom spratu sa drugim Slovencima ( i Slovenkama ) ili... Kad smo već kot Slovenaca, dolazim i ja sa Primožem, pa mi treba sobica u Drini (hotelu), nisam baš tako domać kao Sale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 6, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, hoće li da bude na istom spratu sa drugim Slovencima ( i Slovenkama ) ili... Kad smo već kot Slovenaca, dolazim i ja sa Primožem, pa mi treba sobica u Drini (hotelu), nisam baš tako domać kao Sale... Važi, samo mi javite koliko sobica ( umalo da kažem sobarica ) . Imamo i smještaj veoma blizu dešavanja ( informacija i za Igora, dva minuta od diskoteke, zatvorene garaže... švalerska destinacija ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Februar 6, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, hoće li da bude na istom spratu sa drugim Slovencima ( i Slovenkama ) ili... Kad smo već kot Slovenaca, dolazim i ja sa Primožem, pa mi treba sobica u Drini (hotelu), nisam baš tako domać kao Sale... Važi, samo mi javite koliko sobica ( umalo da kažem sobarica ) . Imamo i smještaj veoma blizu dešavanja ( informacija i za Igora, dva minuta od diskoteke, zatvorene garaže... švalerska destinacija ) Divno,jos samo da i ja nadjem svalerku,i mogu i ja doci! :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, hoće li da bude na istom spratu sa drugim Slovencima ( i Slovenkama ) ili... Kad smo već kot Slovenaca, dolazim i ja sa Primožem, pa mi treba sobica u Drini (hotelu), nisam baš tako domać kao Sale... Važi, samo mi javite koliko sobica ( umalo da kažem sobarica ) . Imamo i smještaj veoma blizu dešavanja ( informacija i za Igora, dva minuta od diskoteke, zatvorene garaže... švalerska destinacija ) Mislim da kosta 30e dvokrevetna ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 6, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, hoće li da bude na istom spratu sa drugim Slovencima ( i Slovenkama ) ili... Kad smo već kot Slovenaca, dolazim i ja sa Primožem, pa mi treba sobica u Drini (hotelu), nisam baš tako domać kao Sale... da i tebe vidim ove godine ;D,a Tomo,ide i on sa nama ili se ne moze odvojiti od kompjutera? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Februar 6, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, hoće li da bude na istom spratu sa drugim Slovencima ( i Slovenkama ) ili... Kad smo već kot Slovenaca, dolazim i ja sa Primožem, pa mi treba sobica u Drini (hotelu), nisam baš tako domać kao Sale... Važi, samo mi javite koliko sobica ( umalo da kažem sobarica ) . Imamo i smještaj veoma blizu dešavanja ( informacija i za Igora, dva minuta od diskoteke, zatvorene garaže... švalerska destinacija ) Hvala ...evo vec se crvenim ..... pomislice ljudi svasta o meni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Februar 7, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, hoće li da bude na istom spratu sa drugim Slovencima ( i Slovenkama ) ili... Kad smo već kot Slovenaca, dolazim i ja sa Primožem, pa mi treba sobica u Drini (hotelu), nisam baš tako domać kao Sale... Važi, samo mi javite koliko sobica ( umalo da kažem sobarica ) . Imamo i smještaj veoma blizu dešavanja ( informacija i za Igora, dva minuta od diskoteke, zatvorene garaže... švalerska destinacija ) Mislim da kosta 30e dvokrevetna ! ;D cccc....i Ti znas za svalerske destinacije! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Nezajebavaj !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vaški 0 Napisano Februar 8, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan evo još malo pa evo nas kod vas v bjelini čini mi se da bolazi i plemi (road kings) sa svojo ekipo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Februar 8, 2009 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Ko izda pizda! U tom slučaju sam to ja , Mokl. Baš sam danas dobio zvaničan poziv iz Velenja na godišnji susret kluba MK Netopir (uz to i klubska fešta pogodom 50 godina prijatelja bikera Roky-a), a uz to trebam da dofuram pečeno prase iz Domžal u Velenje. Žao mi je, a vidimo se 07.03 u Umagu, u Užicah...a naravno i na 20.dani grmljavine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 9, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ko izda pizda! U tom slučaju sam to ja , Mokl. Brukaš mi pleme!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodjo 9 Napisano Februar 11, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: bijeljina Motocikl: BMW R1100RT,HONDA CB650 SC Prijavi odgovor kao problematičan zare,ima li kakvih izmjena ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda sam uspela da ubedim ruzniju polovinu,pa dolazimo i mi (pristao je tek kad sam obecala da cu ja da vozim nazad ;D). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 12, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan zare,ima li kakvih izmjena ??? ??? ??? Kakvih sad pa izmjena ? Jedino se ja mijenjam... otkinuo sam 7 kg za dvadeset dana :D :D :D A mogao bi i ti da se mijenjaš... da ne bježiš iz korpe od igračica kao prošle godine. ;D ;D ;D ... ili su ti , možda , zamaglile naočare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 20, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Uh... mi smo nestrpljivi... a moglo je to biti i danas, ali čekaćemo još koji dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...