grof 624 Napisano Januar 23, 2009 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Zbog nezavidne finansiske situacije moj ljubljeni ZZR ide na doboš. Motor je prošle godine uvežen iz Švajcarske , ja sam mu prvi i jedini vlasnik u Srbiji. Mažen ,pažen , ne točkiran, ne teran u crvenio vožen uglavnom na dužim turama- ne maltretiran po gradu od semafora do semafora. Redovno servisiran , ulje , svi filteri , svećice , štelovanje ventila i karburatora, disk pločice. Ja sam sa njim prešao 16000km i tvrdim da netroši ulje , lepo pali , radi ko sat. Od opreme sam ugradio Scottoiler i MRA touring vizir. Gume sam na njemu dobio ok, ali sam tokom sezone ( u oktobru) promenio prednju koja se istrošila i stavio novu Mezeler-ku Z6 kakva je i zadnja. Na laku postoji par zareza od cibzara i stendera i ništa više , motor je u prvoj boji i nije farban , t.j nije lupan , i nije bilo nekih padova koliko ja vidim sa njega .Motor je prešao nekih 62000km . Registrovan je do marta 2009, inače je 1051 cm3 da ne bude zabune. Cena je 3300e , može možda zamena za neki jeftiniji enduro i doplatu. Motor je 93 godište. Telefon 0655536241 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Januar 25, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Da li te interesuje Yamaha Super Tenere 750 92' Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Februar 28, 2009 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuleno ,moguće korekcije cene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Februar 28, 2009 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Video motor uzivo, bombona. Preporuka! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Februar 28, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Takodje video, jako lepo ocuvan motor, svaka cast Grofe sorry za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Februar 28, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem kao i kolege da je ovo odlicno ocuvan motor . Cestitke buducem vlasniku ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...