Bobni 578 Napisano pre 21 sati (promenjeno) Zainteresovan, 473 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima mogu da vidim dal ga I'ma u Nisu?pre neki dan kada sam prolazio video sam jedan stoji u salonu,ne znam dal je prodat Promenio pre 21 sati član Bobni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano pre 21 sati Go BIG or Go home, 418 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Pa to i nije lose, al bih radije da sam mogao da uzmem ovaj za 6800 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano pre 21 sati Go BIG or Go home, 418 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam ih, kaze da ima jos jedan i cekaju da se coveku odobri kredit. Nije me pitao da me zove ako to ne bude. Delovao je da je to gotova stvar. Mislim da se predstavio kao Ẓ̌eljko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 578 Napisano pre 21 sati Zainteresovan, 473 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Zeljko se zove prodavac,on je na forumu ovde mozda se oglasi ako te bas zanima nije mi problem da svratim sutra da pitam posto prolazim Tim putem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano pre 21 sati Go BIG or Go home, 418 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Ako je crveni vidi sta se desava, onda me interesuje makar putovao za nis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 578 Napisano pre 20 sati Zainteresovan, 473 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ok javljam sutra,crvene je boje ovaj sto stoji u izlogu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejanac 94 Napisano pre 10 sati U prolazu, 58 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Honda NX500, BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, iksde je napisao: Montirao sam pre 200 km nosač pa da ga proverim. Stavio sam i lepak i imam moment ključ. Zavrćem dva vijka godišnje i nemam osećaj a i poluga je duga 550 mm. Što sam uspeo da pronađem M8 kvalitet 8.8. do 25Nm M6 do 10 Nm možda nekom pomogne. to ako zelis da pratis, najlakse resavas kao i fabrika, marker za metal i stavis tackicu na glavu vijka i referentna tackica koja se poklapa sa tackom na glavi vijka...na svim novim motociklima imas gomile tackica na fabricki postavljenim vijcima, jer im je i u servisu najlakse da tako vizuelno provere kad motor dodje na servis, tj. ne idu od vijka do vijka sa moment kljucem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...