Krmco 2661 Napisano Novembar 2, 2023 Drug član, 1006 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi je dao da oglasim delove koji su ostali od motora njegovog brata.Delovi su fabrički.Novac se neće davati meni već će se uplaćivati za lečenje nekog bolesnog deteta.Cene će biti stvar dogovora, tj. Ne bih voleo da nov lanac ode za 10e. Od delova ima-štitnik hladnjaka-lanac, mislim da je duži, da mora da se skrati-vizir-nosač vizira-štitnik ruku-distanceri za korman-prednje opruge-zadnji amortizer-distanceri retrovizora-kesica sa nekim šrafovima Moj tel.0641651010 Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Novembar 2, 2023 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Sta li od ovog pase na sedmicu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2661 Napisano Novembar 2, 2023 Drug član, 1006 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Distanceri retrovizora Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2661 Napisano Novembar 16, 2023 Drug član, 1006 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Rešetka hladnjaka prodata, kupac uplatio direktno u dobrotvorne svrhe Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...