Ćomi- 447 Napisano Octobar 28, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Kofere sam dobio uz motor, ali mi nisu neophodni u ovom periodu. Kad mi zatrebaju kupicu alu kofere. Koferi su u solidnom stanju. Jedan kljuc za oba kofera. Mogu poslati jos mnogo detaljnijih slika na viber ili W app (mozete se javiti i na 0641018022). Mićo. Cena je 200e i ne bih spustao cenu. Ne znam da li malo ili mnogo ali za mene oni vrede odprilike toliko. Ako ne odu, neka cekaju prolece, bice solidna dzabe alternativa alu koferima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2440 Napisano Octobar 28, 2023 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Svake druge kofere koje budeš stavio na motor bićeš širi 20-30cm !!! To što imaš su vrhunski koferi ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5589 Napisano Octobar 28, 2023 Drug član, 839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan a jel se naopacke montiraju? 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Octobar 28, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan @srbac verujem da je tako ali ‘ne rade me’, a i ne trebaju mi zaista za sada. @Bole37 kad se motor okrene neopacke onda se normalno montiraju. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 190 Napisano Octobar 28, 2023 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Valjala bi slika na motoru, mnogo bolji efekat Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Octobar 28, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan E da, odlican predlog. Okinucu sutra dve-tri pa dopuniti oglas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 650 Napisano Octobar 28, 2023 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan I sliku motora koju si okacio je bila naopacke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Octobar 28, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, znam ja to, pa nisam slep. Nesto me softverski zafrkava verovatno i nikako ne mogu da rotiram. Npr. fotografiju u 1150gs temi mi je nedavno postavio normalno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Octobar 28, 2023 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fotografiši naopačke i eto fotki kako treba! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Octobar 29, 2023 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zajebaces se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Octobar 29, 2023 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Zajebaćeš se jako, ako to prodaš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Octobar 29, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Sad se vec razmisljam sta ciniti iskreno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 190 Napisano Octobar 29, 2023 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne razmišljaj, batali...Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 221 Napisano Octobar 29, 2023 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Kum trazi kofere, da li su na prodaju? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Octobar 30, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ipak su me dusmani nagovorili da ostavim kofere i izbili mi 200e iz dzepa. Zvanicno odustajem od prodaje. Hvala svima. 8 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...