lazarbgd 12 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Gde da nabavim plastelin kao klinac sam znao gde sad nemam pojma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gde da nabavim plastelin kao klinac sam znao gde sad nemam pojma Ja mislim da ima po knjizare, kod kineza ima sigurno,sta kod nih nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan E al koliko je ovaj plastelin zgodan i lagan za oblikovanje moze se koristiti i na ravnim podlogama i na lakshi nacin odraditi camo boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Februar 6, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo da se pohvalim. kaciga uradjena. ta raaa!!!! bilo je malo jebeno. ali mislim da je ispalo dobro. sta kazete? a ovako su tekle pripreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki972 1 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda. I ja sam moju M2R ofarbao u jednu kombinaciju, postavicu slike. Savet, bilo bi dobro da je izlakirash sa nekim lakom ,da zashtitish farbu, inache ce se brzo oguliti. Moja je lakirana sa dvokomponentnim 3M auto lakom i jako sam zadovoljan. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Februar 6, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kaciga i jeste prelakirana. a i uradjena je podloga plastik prajmerom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...