SrdjanDjansr 0 Napisano Octobar 2, 2023 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav zanima me ako neko zna da li se moze proci tehnicki pregled, naravno uz to da je stavljen retrovizor, ovaj migavac radi samo plastika je polupana Promenio Octobar 2, 2023 član SrdjanDjansr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2710 Napisano Octobar 2, 2023 Drug član, 1544 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda u Bangladesu. U Srb ne verujem. Ovo ti je drugi post na forumu. To si mogao i komsiju da pitas ili odes direktno na tehn. i pitas. Ja ne razumem sta misle pojedini ljudi. Dosadno mi, aj' cu pitam nesto i cu nestanem opet na godinu dana.... Ne verujem. Ne 100 posta, treba 200 pametnih postova, neki kviz da se popuni, da u opste moze da se komentarise na forumu. Da im dosade "i'm not a bot" pitanja i da zayebu u opste forum. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...