živke 5367 Napisano Septembar 21, 2023 Drug član, 1927 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, da li imamo nekog auto mehaničara iz Pančeva na forumu, ili možete da preporučite ? Moji roditelji idu za neki dan da pogledaju i kupe auto u Pa, pa bi želeli da ga odvezu na neki osnovni pregled pre nego što odluče. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Septembar 21, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Informacija je malo starija, ali mozes da proveris. Auto centar pivasevic je svojevremeno radio pregled automobila, cini mi se da je pregled bio 3000rsd. Mozes ih naci na netu, pa proveri da li to jos uvek rade... Promenio Septembar 22, 2023 član raps 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Septembar 21, 2023 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koji auto? Od koga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5367 Napisano Septembar 21, 2023 Drug član, 1927 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hyndai i20, 2010, od vlasnika, nije sa placa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5367 Napisano Septembar 25, 2023 (promenjeno) Drug član, 1927 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Inače da zatvorim temu - javio se kolega na private i pomogao mi puno, preporučio servis, majstora i dao kontakt. Auto na prvi pogled delovao skroz ok, krenuli ka servisu i na pola puta mu je skroz otkazalo kvačilo, ostali pored puta. Sreća u nesreći ? Tako da se potraga nastavlja, ako imate neki mali gradski auto za preporuku, do oko 2500 e - pišite na private. Promenio Septembar 25, 2023 član živke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...