spiri 68 Napisano Septembar 11, 2023 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Poslije zamjene diska I plocica zadnjeg tocka upalila se lampica abs. Abs senzor Nije nikako diran Dali je neko imao slican problem Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8212 Napisano Septembar 11, 2023 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Prilikom radova si ga verovatno pomerio iz ležišta. Razmak izmedju njega i onih rupa mora biti manji od 1 mm. To mi se desilo na Suzukiju. Proveri 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Septembar 13, 2023 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Sve pregledano senzori su ok nisu nikako dirani prilikom zamjene zadnjeg diska! jedino šta sam pronašao jeste da na prednjem točku levi disk pločice su vise potrošene to jest unutrašnja je skroz potrošena E sad dali to ima veze sa ABS lampicom to ću da vidim kad ih zamenim naručio sam nove Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...