Igor86 361 Napisano Septembar 9, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, moja lepsa polovina ima nove slusalice iz naslova, u kutiji, stoje joj bezveze, pa rekoh da oglasimo, ako nekom trebaju. Naravno za kolege jeftinije nego na KP. https://novi.kupujemprodajem.com/audio/slusalice/slusalice-akg-y500/oglas/156671230?filterId=2012307238 Promenio Septembar 9, 2023 član Igor86 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1335 Napisano Septembar 11, 2023 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto su BT. Koristim AKG i KOSS duuuudo duuugo i AKG mi je favorit - ako smem da reklamiram - za te novce dobijate nesto izuzetno, neshvatljivo sve dok neprobate - a kad probate, kazete sebi "gde mi bila pamet do sad" . Na kompu nemam opciju - ni na DAC-u da ih povezem preko BT Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Septembar 11, 2023 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na reklami! Ja iskreno veze nemam kakve su, nije otvorena kutija ni radi probe a meni sad greota da otvaram da vidim, necu ih koristiti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4439 Napisano Septembar 11, 2023 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Grnca je napisao: Steta sto su BT. Koristim AKG i KOSS duuuudo duuugo i AKG mi je favorit - ako smem da reklamiram - za te novce dobijate nesto izuzetno, neshvatljivo sve dok neprobate - a kad probate, kazete sebi "gde mi bila pamet do sad" . Na kompu nemam opciju - ni na DAC-u da ih povezem preko BT Pogledah malo specifikacije, ovo su BT sluške ali mogu da se povežu i klasičnim 3.5mm kablom (Y) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 594 Napisano Septembar 11, 2023 Zainteresovan, 392 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan A i kome maticna nema opciju BT povezivanja, moze da se kupi onaj mini usb dongle za bluetooth, ili kako god se zove. On se ubaci u usb slot i na taj nacin se BT povezuje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Septembar 12, 2023 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Miroslav91 je napisao: A i kome maticna nema opciju BT povezivanja, moze da se kupi onaj mini usb dongle za bluetooth, ili kako god se zove. On se ubaci u usb slot i na taj nacin se BT povezuje To sam ja imao na kompu, nije ni skupo, ako se ne varam moze za tipa 1000 dinara da se nadje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Septembar 12, 2023 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne su, imam ih i koristim godinama, baterija nije mrdnula Sent from my SM-S908B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Septembar 13, 2023 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano za kolegu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Septembar 14, 2023 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Otisle sluske kolegi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...