MaxiS 2646 Napisano Septembar 7, 2023 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem drzac za suvozaca, koji se kaci na rezervoaru. Kod mene je na prvom versysu 650, ne znam na koji jos moze da pasuje. Cena: 2.000 Kao sto vidite, jos je na motoru, planiram da ubacim tanklock torbu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Septembar 9, 2023 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Kolko je ovo praktično, šta kaže “suvozač”, ne pase mi ovaj tvoj, imam vise rupa za montiranje, al mislim da vrsi posao a nisam probao a nisam ni cuo nikoga da se hvali… Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2646 Napisano Septembar 10, 2023 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije za mene i tip motora kakav imam. Zato ga i skidam sa motora. Kod mene se sedi uspravno, suvozac ima rucice pozadi bocno i kofer da se nasloni, i ja ne prelazim 100 kmh. To je vise za sportske motore, gde su vise nagnuti ka napred i suvozac nema za sta da se uvhati, a koci se i ubrzava... Hocu da kupim tanklock torbu i to da postavim na mesto rucke. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2646 Napisano Septembar 10, 2023 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam je sa motora, i premerio, i od dve najdalje rupe ima 90mm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2646 Napisano Septembar 11, 2023 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Otislo kolegi... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...