Немања 2105 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Другари, да ли има неко у Црној Гори, конкретно Хецег Нови-Тиват или има неког пријатеља, брата, кума… који има задње плочице за Хонду ВФР 800 2012год или модел плочица које пашу за њега, да другар може да се врати кући?Данас уз магистралу када смо се враћали из Хецег Новог пропала му је кочница при кочењу и на задњем диску је отпала пакна, а како нисмо пуно возили није велико оштећење диска. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5841 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jovica drzi moto servis u selu Podi 2 km od Meljina ka Trebinju. Mislim da se zove motoservis podi. +382 68 666 276 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Avgust 28, 2023 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan @Немања E jbg sad vidim temu. Ako nije kasno mogu sjutra da zovem prodavnice moto dijelova u Pogoricu i Bar da pitam dal imaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2105 Napisano Avgust 29, 2023 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Bane je je napisao: @Немања E jbg sad vidim temu. Ako nije kasno mogu sjutra da zovem prodavnice moto dijelova u Pogoricu i Bar da pitam dal imaju. Успели смо да се снађемо, искључили смо задњу кочницу тако да смо се вратили само са предњом, али хвала у сваком случају Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Avgust 29, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Sad tek vidim temu... Znači, ipak si ti bio... Učinilo mi se da sam video belog V-1 u centru Igala, u subotu mislim. Ja došao u petak uveče ali nisam bio na skupu već se pridružio mojima. Dobro da je kolega bezbedno stigao kući, pre ovog nevremena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...