El doctor 0 Napisano Jul 16, 2023 U prolazu, 1 post Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki gsxr 1000 k5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo! Interesuje me da li neko zna zašto mi je leva patika uvek od ulja, kada vozim svoj K5 1000? Šta može biti uzrok, odnosno, odakle to ulje može da prska? Nije to nešto puno ali me nervira jer sve patike moram nositi na hemijsko čišćenje. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 16, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan semering menjaca,kontakt za neutral,odmasti tu stranu,pospi brasnom i gledaj 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Jul 16, 2023 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan E moj doktore... Klompe ostavi u ordinaciji! Radna obuca je da se prlja... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...