mixa 1034 Napisano Septembar 11, 2006 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja kazem u poredjenju sa KLE-om da je bolji! A kod komsija je V-strom skuplji oko 1300 eura od Aprilie!? Izgleda da su ovdje dosta povoljniji motori! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 11, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Pegaso mi se svidja jedino u Strada verziji sa cestovnim gumama. Mada nikako ne volim jednocilindrase. Moje misljenje je da treba uzeti Kawasaki ER5, jer je on motor koji u potpunosti zadovoljava pocetnika za cak i neki duzi vremenski period, a ne ono godinu-dvije, dobar je za odrzavanje i dosta pouzdan. A plus sve to, sada je na dooobrom snizenju zbog izlaska modela ER6n/F i Versys... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...