mouse0 551 Napisano Jun 17, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Imas bukvalno sve u Novom Sadu u Sprint-u, samo odnesi... Mislim da je poluga kvacila od raptor-a,a kocinica takodje,mogu proveriti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LWF the DJ 0 Napisano Jul 19, 2013 U prolazu, 23 postova Lokacija: Kula, Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kako bi izgledala Kawasaki zelena boja na ovom motoru ili neko može u PS da uradi nešto takvo (nisam baš ekspert što se PS-a tiče)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deckouusponu 2 Napisano Jul 20, 2013 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi izgledala nikako, gledao sam ja tu boju na ovom ili crna ili bela, i siva fabricka je cak ruzna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živković 47 Napisano Jul 28, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Šabac / Novi Sad Motocikl: Sprint Challenger JL250V, Qingqi QM125-2D Prijavi odgovor kao problematičan Svako ima razlicite ukuse, meni se najvise svidja narandzasta na ovom motoru zato sto je Naked i otvara ga, zato sam bas i uzeo takvog. Cenim da bi mu Sun burnt orange boja od horneta legla jos bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živković 47 Napisano Avgust 5, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Šabac / Novi Sad Motocikl: Sprint Challenger JL250V, Qingqi QM125-2D Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam i ja gume, Michelin Anakee, ali pozadi je 150 sirina, staje u zadnju viiljusku sigurno, ali nadam se da ce da stane i na felnu. Javljam utiske kada namestim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sloba37 0 Napisano Avgust 9, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Planiram da kupim ovaj motor, pa me zanima kakvo je trenutno stanje sa rezevnim delovima, mogu li da se nabave bez nekog velikog cekanja, posto vidim u temi da je ranije bilo problema... Jedino jos zbog toga razmisljam dal da ga kupim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živković 47 Napisano Avgust 14, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Šabac / Novi Sad Motocikl: Sprint Challenger JL250V, Qingqi QM125-2D Prijavi odgovor kao problematičan Na Qingqi ovlascenog dilera i servisera ne racunaj. Derikoza. U sprintu ima skoro sve sto ti treba, posto oni imaju motore na ovaj fazon. On topic: Stavio sam gume, napred michelin pilot road B 120/70/17, nazad michelin anakee 2 150/70/17. Utisci? prezadovoljan, gume su polovne, ali bar 5x bolje od standardnih Duro guma koje dolaze uz motor. Mene su izaske gume 35e i montaza i balansiranje jos 10e, tako da za 45e dobijate prilicno drugi motor i smatram da je to nesto sto svaki vlasnik ovog motora MORA da uradi. Meni su govorili drugi za to, ja sam cekao i tek sada stavio, bolje da sam ih poslusao i odmah to uradio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Avgust 14, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan znas ko ti je lupio prvi + za menjanje guma ? rek'o sam ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živković 47 Napisano Avgust 15, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Šabac / Novi Sad Motocikl: Sprint Challenger JL250V, Qingqi QM125-2D Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta da kazem, ja prosto ne verujem da je to isti motor Sada prosto pozelis da je 250ccm Kako tvoj qingqi, jesi uspeo da ga prodas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Avgust 15, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodao moj 5. dan preko oglasa, decko od tada presao 10k km bez da mu je stucnuo motor ... Sta cu, ne moz' 3 motora u garazu drzati, morao je na dobos najmanji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živković 47 Napisano Avgust 15, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Šabac / Novi Sad Motocikl: Sprint Challenger JL250V, Qingqi QM125-2D Prijavi odgovor kao problematičan Ma razume se, dobro je da si ga prodao. Evo jedna od danas: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deckouusponu 2 Napisano Avgust 25, 2013 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo od mene i u beloj boji, lepse mu stoji bela nego crna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živković 47 Napisano Septembar 6, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Šabac / Novi Sad Motocikl: Sprint Challenger JL250V, Qingqi QM125-2D Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgleda, bas je clean, svidja mi se! Aj' ubaci jos slike iz vise uglova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deckouusponu 2 Napisano Septembar 8, 2013 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deckouusponu 2 Napisano Septembar 8, 2013 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoce neko da kupi, dacu ga za 650 e, 2008 godiste presao malo manje od 16.000, masina je u dobrom stanju izduv otvoren... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Septembar 10, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ofarban, streetfight maska lepo ide a njemu,ali da te pitam, gde su ti satovi i retrovizori? Kako znas da je presao manje od 16k a nemas cime da izmeris to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deckouusponu 2 Napisano Septembar 11, 2013 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze ja sam sat skinuo na 14.000 km jer sam stavio ovu masku i od tad sam otisao na moto skup u Indjiju, Banju Koviljacu i Rumu po gradu je nesto malo vozen... zbog potrosnje znam i kilometrazu kad sam sipao... pitanje je da l' je i 16.000 presao od tad retrovizore sam skinuo jer ruzno izgledaju na ovakvom motoru a ako nadjem neke manje za streetfight stavicu ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drale 19 Napisano Septembar 11, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: 025 Motocikl: CBR 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda, bas lepo ofarban moped. Moracu i ja slike moje makine da okacim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7141 Napisano Septembar 11, 2013 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ofarban, streetfight maska lepo ide a njemu,ali da te pitam, gde su ti satovi i retrovizori? Kako znas da je presao manje od 16k a nemas cime da izmeris to? ...ma vozila baba do pijace, nikad nije isteran ni na tmuran dan a kamoli kišu... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Septembar 11, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan A tek tepih na kome je parkiran Ma ok, ako ti kazes tako, streetfight ko voli mozda se i zaleti da kupi, mozda. Srecno sa prodajom svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deckouusponu 2 Napisano Septembar 12, 2013 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan druze nisam ja rekao da je njega baba vozila do pijace, vozen je on i ceo dan po kisi par puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko-2D 6 Napisano Octobar 23, 2013 U prolazu, 64 postova Motocikl: Qingqi 125 2D Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nov sam na forumu i imam jedno pitanje u vezi ovog motora, da li moze neko da mi potvrdi za sajlu kilometar sata da li te to ova sa takvim prikljuccima http://s22.postimg.cc/5lubwuobl/sajla.png Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žile 0 Napisano Novembar 2, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan @marko: nemoj 100% da me drzis za rec, ali mislim da je to to. @deckouusponu: Vidim da si i kratio auspuh, koja je razlika? Kako se cuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko-2D 6 Napisano Novembar 18, 2013 U prolazu, 64 postova Motocikl: Qingqi 125 2D Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko gde mogu da nadjem jedan fabricki migavac ili ako ima neko samo gumeni deo kao sa slike ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drale 19 Napisano Novembar 18, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: 025 Motocikl: CBR 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja migavac dva prednje sam menjao za neke druge, a jedan sam dao drugu tu bi trebao da mi je jedan, koji ti treba? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...