riksha 114 Napisano Jun 7, 2023 U prolazu, 39 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Poštovane kolege, potrebna mi je komunikacija za suprugu i mene. Za početak mi je potrebna neka jeftinija, polovna komunikacija. Ako neko ima nešto da ponudi molim vas da me kontaktira. Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano Jun 7, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan Imam dve Sene 3S, jedna je super, druga je popravljana, bila je pukla zica pa je kuciste malo skrnavo jer je naravno napravljeno da se ne otvara ali funkcionalno, mogu poslati slike ako hoceš, pošalji broj pa šaljem na Viber. Jedna ima boom mikrofon, druga žičani mikrofon za full-face. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano Jun 7, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan I da, dao bi za 70e obe. Sledeće što imam je Interphone Shape Duo - 10.000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...