DukeNuke5 84 Napisano Jun 6, 2023 (promenjeno) U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SRT 550x, Sevenfifty, CB500, Intruder, Jawa Prijavi odgovor kao problematičan Da se predstavim svojim malim intruderom Promenio Jun 6, 2023 član DukeNuke5 gramatika 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jun 7, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jun 7, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao lep ti je intruder 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4580 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja96 17 Napisano Jun 7, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao puno lepih i bezbednih kilometara! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8234 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3871 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 465 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, porasce i motor sa tobom. Izvini al moram da ti kazem da pod hitno ,ako si u mogucnosti, promenis retrovizore. Veruj mi bice promena neverovatna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNuke5 84 Napisano Jun 7, 2023 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SRT 550x, Sevenfifty, CB500, Intruder, Jawa Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, vex je napisao: Dobrodosao, porasce i motor sa tobom. Izvini al moram da ti kazem da pod hitno ,ako si u mogucnosti, promenis retrovizore. Veruj mi bice promena neverovatna Hvala na savetu, kakve mislis da stavim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3871 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 465 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Moje subjektivno mislhenje, kraci i cetvrtasti ili oni kao iz star wars. Nikako ne podnosim okrugle, zadni imao na MZ. Ovi kao da imas dva tanjira na kormanu. Potrazi na KP ili jos bolje eBay ili AliExpress ako si u mogucnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNuke5 84 Napisano Jun 7, 2023 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SRT 550x, Sevenfifty, CB500, Intruder, Jawa Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, vex je napisao: Moje subjektivno mislhenje, kraci i cetvrtasti ili oni kao iz star wars. Nikako ne podnosim okrugle, zadni imao na MZ. Ovi kao da imas dva tanjira na kormanu. Potrazi na KP ili jos bolje eBay ili AliExpress ako si u mogucnosti Aha, pogledacu, zapravo kad sam uzeo motor, nije bio u najbolje stanje i desni retrovizor sam stavljao skroz nov. Tako da su ovi originalni, gledam da je sve na motoru kao iz fabrike haha Kakvo ti je iskustvo s onim sto idu ispod rucica? Obicno ih srecem na boberima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne diraj mi okrugle retro(ha)vizore!Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3871 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 465 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, DukeNuke5 je napisao: Aha, pogledacu, zapravo kad sam uzeo motor, nije bio u najbolje stanje i desni retrovizor sam stavljao skroz nov. Tako da su ovi originalni, gledam da je sve na motoru kao iz fabrike haha Kakvo ti je iskustvo s onim sto idu ispod rucica? Obicno ih srecem na boberima? Nije za taj tip, lepse su na krajevima, al se cesto lome 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3871 Napisano Jun 7, 2023 Drug član, 465 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AliTheGreatest 39 Napisano Jun 7, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda Steed/Shadow 400 Prijavi odgovor kao problematičan Motor izgleda odlicno! Podseca me na moj prvi motor- Virago 125. U zdravlju te sluzio, i bolji kupio kad ovog prerastes : ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNuke5 84 Napisano Jun 7, 2023 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SRT 550x, Sevenfifty, CB500, Intruder, Jawa Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, AliTheGreatest je napisao: Motor izgleda odlicno! Podseca me na moj prvi motor- Virago 125. U zdravlju te sluzio, i bolji kupio kad ovog prerastes : ) Hvala, imam u planu Shadow 750 kao sledeci. Mada ako ulovim neku hondu CX500 u medjuvremenu, i to ce dobro doci kolekciji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...