N.F.S. 22421 Napisano Jun 2, 2023 Integrisan, 9617 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator izvadjen iz integre (jedva ), kupljen je u novembru prosle godine i licno sam ga ugradio (opet jedva ). Kupio sam nov, volim tako... Ovaj je potpuno ispravan, vergla kao sasav i punog je kapaciteta, sem ovih ogrebotina koje su nastale dok sam ga vadio, nema ostecenja. (Na nov sam stavio treger u krug, lakse ce vadjenje tako biti ) Ako nekome treba, 20 evrica Ovo je ona jaca verzija sa 200A udarne snage. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 926 Napisano Jun 2, 2023 Zainteresovan, 382 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi da kupim to, lokacija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22421 Napisano Jun 2, 2023 Integrisan, 9617 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kragujevac ili postexpres, nikakav problem.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22421 Napisano Jun 2, 2023 Integrisan, 9617 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Znaci jedino sto sam ga izgrebao, vergla i drzi napon kao kada je kupljen!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 926 Napisano Jun 2, 2023 Zainteresovan, 382 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, prepuštam nekom drugom jer burazer iz Beograda ide na odmor i neće moći da ga preuzme. Trenutno i mi ne treba, ali pošto je moj star 5 godina, a i cena je odlična, mislio sam da ga zamenim. Ako se niko drugi ne javi, ja ću ga uzeti kroz neku nedelju, ako nije problem. Hvala vam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 2, 2023 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Za malo.Jedva sam naš'o ovakav aku pre mesec dana. Nema nigde tj. Nije bilo po većim BG prodavnicama. (kod mene je uvek bila traka oko njega za vađenje, a šrafovi su bočno) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22421 Napisano Jun 2, 2023 Integrisan, 9617 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @Djokic011 se prvi javio, njemu ce u ponedeljak biti poslat. Hvala drugari, budite sigurni 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...