markodjurovic 815 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan hahhaha Kepo kakav si ti car Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 5, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma ubi bre austrougara, oni nas j**ashe tolke ratove! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Octobar 5, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan jel mi se cini ili ti se zadnji deo nesto iscavrljio malo? inace buduci vlasnici ako ih bude namaju sta da brinu, sve je vraceno u prvobitno stanje istog momenta, pre nego sto se gazda oladio. motor je neunistiv, nije to japanska konfekcija ;D Mislis kao paprika ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Octobar 5, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan IvanX , a jel ti medved donosio alat ? ;D Kepo,treniras za Romaniacs rally? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan IvanX , a jel ti medved donosio alat ? ;D Kepo,treniras za Romaniacs rally? Ovakvi skokovi nemaju ni tamo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 5, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A meni kažeš da idem oštro uz ivicu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Octobar 5, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Jel se racuna ovo? ili ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 5, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se racuna ovo? Pa naravno, masa afrikanaca ne može tuda da prođe ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Octobar 5, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa tobom bilo. Ostao gore ili zajedno sa motorom? zajedno brale, zajedno sve na glavacke. mnogo je smesno bilo. gledao sam neki sumski putic dal da skrenem, i u momentu kad sam vratio pogled na put, video sam samo ivicu mosta i viknuo neeeee. dobro sam se ugruvao, glavom, ramenom i butom zveknuo domacinski, al srecom sve je na svom mestu. hebe mi se da ovu azdaju sa lancanikom od 40 zuba maltretiram na kvacilu po potocima, nego tako ispalo ;D Auuu koliko si lud, pa gde ces u potok s' cvetom u kosi ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Octobar 5, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa tobom bilo. Ostao gore ili zajedno sa motorom? zajedno brale, zajedno sve na glavacke. mnogo je smesno bilo. gledao sam neki sumski putic dal da skrenem, i u momentu kad sam vratio pogled na put, video sam samo ivicu mosta i viknuo neeeee. dobro sam se ugruvao, glavom, ramenom i butom zveknuo domacinski, al srecom sve je na svom mestu. hebe mi se da ovu azdaju sa lancanikom od 40 zuba maltretiram na kvacilu po potocima, nego tako ispalo ;D Auuu koliko si lud, pa gde ces u potok s' cvetom u kosi ;D ;D Kepo се јавио у собу за промену надимка на форуму у Теминатор ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se racuna ovo? ili ovo to mogu da racunaju samo afrikanci i tenerasi...to je za njih hard off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan sta ces kad smo meraklije u duši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Octobar 5, 2010 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Busmane, to je jedna sitvuacija koja je slikana... Bilo je tu jos sportskih disciplina pored preplivavanja, blio je i ronjenja na dah, skokova u vis i dalj, bacanje kamena i blata. Na voznji si mogao i iz biologije nesto da naucis, vrlo brz shvatis da trnje u drugom delu voznje ne bode tako jako kao ono u atarima, i jos mnogo, mnogo toga he he duhoviti kvarisa.... XT 600 je tezak oko 165 kg i sa celavim Michelin Sirac gumama sam super prosao po onom blatu..... upala misica i 2 ogrebotine na rezervoaru. ako se ide opet......eto me naravno ako vam ne smeta sto vas usporavam no pasaran :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Octobar 6, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam hteo da pitam kako si se proveo na XTu sa tim gumama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 6, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sa sve motorom naglavačke?!? Auuuh... Dobro je da si dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kepo taj motor jeste dobar ali jos uvek nema glasovne komande tako da ti to NEEEE bas i nije nesto pomoglo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Octobar 6, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam se cini ova Honda? http://media1.break.com/dnet/media/2010/3/4/86%20Buy%20a%20Dirt%20Bike.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Octobar 6, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan http://media1.break.com/dnet/media/2010/3/4/86%20Buy%20a%20Dirt%20Bike.jpg Ovo prebaci u but i guz ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi je rado posedovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Octobar 6, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan I tata bi sine! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Octobar 6, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/200909/dirt-bike-riding-wit_460x0w.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Octobar 6, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Octobar 6, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan UUUUU, Thor, ova je moja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ej bre...nema smisla ovo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2107 Napisano Octobar 6, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bio, video. Krug mi je bio 120km od toga jedno 70 makadama. Postoji opcija sa vise makadama ako neko zeli. Moze cak i neka kombinacija da se napravi pa da bude malo drugaciji krug. Slikopsi nemam jer sam stavio aparat u torbu, a zaboravio bateriju u punjacu. Ici cu ovih dana da utvrdim mogucu drugu rutu pa ce biti slika. Bara je imalo, ali ne na nekim velikim duzinama. Sad posle kise mislim da ce imati bas dosta. Da vidimo ko bi sve bio zainteresovan pa da se bacimo na planiranje i organizaciju. Neki su vec prosli jedim delom tog puta, pa znaju kakvi su krajolici......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...