mlader 251 Napisano Decembar 7, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je blato burazere, ne znam da li bi uspeo da se popnes sa tvojom zadnjom... :-\ Ima dana, nemas brige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 7, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre izgledas ko iz stranih casopisa kad rade predstavljanje nekog novog modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Decembar 7, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 7, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mladene,ova slika je mnogo dobra!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 7, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte i zapitajte se...ko je ovde lud, ako normalan ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Decembar 7, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Mladene,ova slika je mnogo dobra!!! Cast fotografu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 7, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Endurac ce jos malo da mi otme poso !!! ;D ;D ;D Bravo za obojicu !!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 8, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte i zapitajte se...ko je ovde lud, ako normalan ! ??? Ovo, kako je predstavljeno, ispada silovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Decembar 8, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par komada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 8, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja opet danas malko. Photo by Endurac a sto je ljt ovaj dr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 8, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan pitanje , dal neko zna kako ili gdje mogu da napravim stitnik masine za enduro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 8, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par komada... Pihhh nisi se namazao posle voznje !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 8, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par komada... Pihhh nisi se namazao posle voznje !!! ;D ;D ;D :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par komada... Pihhh nisi se namazao posle voznje !!! ;D ;D ;D Namazace ga zena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 8, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par komada... Pihhh nisi se namazao posle voznje !!! ;D ;D ;D Namazace ga zena ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Decembar 9, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Sto ste bezobrazni... ;D pitanje , dal neko zna kako ili gdje mogu da napravim stitnik masine za enduro? Probaj kod Scube sa foruma. Covek pravi rol barove i nosace kofera. Mislim da se ne gadi shutz plehova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Decembar 9, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan A vidite ovo: ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Decembar 9, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan I rezultat saradnje: Endurac - Mikka Svaka cast momci, sta reci a ne zaplakati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 9, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan A vidite ovo: ;D Napokon je opravdao ime !!! ;D I rezultat saradnje: Endurac - Mikka Svaka cast momci, sta reci a ne zaplakati! Evo ja placem !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 9, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za slike, sad i Mladen izgleda ko profesionalac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 9, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto su slike mnogo dobre... I Mladenove(Mikka + Endurac produkcija) i cross ekipe-Koma,Patak,Goran-(Mikka)... Da li bi imali nesto protiv da par vasih slika okacim u 1 temi na TT Forumu? Mislim da bi ljudi bili odusevljeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Decembar 9, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Posto su slike mnogo dobre... I Mladenove(Mikka + Endurac produkcija) i cross ekipe-Koma,Patak,Goran-(Mikka)... Da li bi imali nesto protiv da par vasih slika okacim u 1 temi na TT Forumu? Mislim da bi ljudi bili odusevljeni. ja sam pomislila da ces traziti da poziras! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 9, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Posto su slike mnogo dobre... I Mladenove(Mikka + Endurac produkcija) i cross ekipe-Koma,Patak,Goran-(Mikka)... Da li bi imali nesto protiv da par vasih slika okacim u 1 temi na TT Forumu? Mislim da bi ljudi bili odusevljeni. ja nemam problem, a sta je to ??? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 9, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pomislila da ces traziti da poziras! ;D ;D I to!I to!!! ;D ja nemam problem, a sta je to ??? :-\ ThumperTalk-Forum posvecen off road voznji... Ako si na to mislio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Decembar 9, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja nemam protiv ;D TT je zakon, kaci samo ako je Endurac ok s tim, a ne znam zasto ne bi bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...