TT600 175 Napisano Jul 8, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan A ovo je najbolje naucio ( za ovih 5 meseci ) - da pojede rostilj koji mu tatko spremi u prirodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 8, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pravi vozac na pravom motoru ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Jul 10, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo par fotkica sa planina kod Trgovista, granica ka Makedoniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ko bi rekao da ce ova tema ovako ozivjeti, veliki poz svim enduro fanovima, ljubiteljima cistok vazduha i prirode. da ste sretni zdravi i veseli.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan koma dobar ti ktm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Jul 10, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koma dobar ti ktm Da ga ne ureknem TOP je... Kakoo j eto dobar motor.. na off road voznji je kao cross koji imam, pod uslovom da j stenovito i tvrdo, za blato nemma ni gume a i pretezak je. Ovaj put kojim sam se popeo je neki stenovit, pola je miniran a pola ide preko glatkih stena, i lada niva bi tesko prosla. Preleteo sam sve to, ma kao da je asfalt. Veliki hod vile, kratak prenos, jak agregat... Prezadovoljan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan koma dobar ti ktm Da ga ne ureknem TOP je... Kakoo j eto dobar motor.. na off road voznji je kao cross koji imam, pod uslovom da j stenovito i tvrdo, za blato nemma ni gume a i pretezak je. Ovaj put kojim sam se popeo je neki stenovit, pola je miniran a pola ide preko glatkih stena, i lada niva bi tesko prosla. Preleteo sam sve to, ma kao da je asfalt. Veliki hod vile, kratak prenos, jak agregat... Prezadovoljan sam. Nije kvarljiv? ;D ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Jul 10, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan sigurnu da je kvarljiv , nama je sve kvbarljivo sto valja onda je GS TRANJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Avgust 5, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ivane, hocemo li da organizujemo neku voznjicu ovih nedelja? Kakvo je opste raspolozenje? Vidim tema je malo zamrla zbog vrucina verovatno ;D Mi smo imali akcijicu proslog vikenda... : http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=39249.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Avgust 5, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Drugari veliki pozdrav , ajde da me pomognete savjetom . Naime naučite me koje gume da kupim , motor je Yamaha ttr600 , a gume koje bih da stavim bi se vozile 20 - 30 % asfalt a ostalo livada, šuma , makadam , pijesak , potok, jezero , more , e sad ga prećerah . Ajmo navalite sa predlozima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Avgust 6, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mladene,ako ste raspolozeni da dodjete kod mene na voznjicu,recite kada,pa da se dogovaramo. Mene ionako mrzi da idem u voznju sam,proslog meseca sam bio svega 3-4 puta. U svakom slucaju,drustvo bi mi prijalo. Nik Gold,za kombinovanu voznju po asfaltu i terenu su ti odlicne Michelin T63. Medjutim,za terensku voznju su cross gume nezamenljive. Ja sam T63 montirao na Xr600,koji mi sluzi za svakodnevne potrebe. Xr400 mi sluzi za off road i na njega sam montirao cross gume. Cross gume imas u Auneru. D756 ili MX51. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Avgust 6, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Mladene,ako ste raspolozeni da dodjete kod mene na voznjicu,recite kada,pa da se dogovaramo. Mene ionako mrzi da idem u voznju sam,proslog meseca sam bio svega 3-4 puta. U svakom slucaju,drustvo bi mi prijalo. Odlicno, onda cu da se bacim na planiranje, a ako si raspolozen mogli bismo i da organizujemo nesto za ovu subotu ili nedelju. Da nemas mozda neku zadnju polovnjacu tu btw? Onu tvoju proslu sam sa'ranio... @ Nik Gold Sve sto ti je rekao IvanX, a pogledaj i enduro FIM gume na Mitasovom sajtu, ima kod nas ljudi koji ih donose: http://www.mitas.cz/index.php?stranka=400&scid=53&action=Search Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Avgust 6, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ivane, gde kupuješ Michelin T63 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Avgust 6, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari vrlo ste brzi , u CG ste moji gosti .poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Avgust 6, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mladene,moze za vikend. Imam 1 zadnju Dunlop 756... 110/100-18 Ima li jos raspolozenih za voznju ovog vikenda? Ako ima... B@ne,prvi set sam kupio od nekih madjara a drugi mi je poslao shvaba od koga sam kupio motor.Inace,bila je neka firma iz Vojvodine koja se bavila prodajom Michelin guma... Dumobil,cini mi se-146eur. im je bila cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Avgust 6, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan IvanX> Imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Avgust 6, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Mladene,moze za vikend. Imam 1 zadnju Dunlop 756... 110/100-18 Ima li jos raspolozenih za voznju ovog vikenda? Ako ima... 1+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 11, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Avgust 12, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Au Spave care pa ovo je R1 , gde si to izbunario ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Avgust 12, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Pakleno izgleda R1 nema sta..... Nego prijatelji pogledajte vi sta je pravi fantom i recite mi kako je ovo uopste moguce pogotovo sa tim gumama.........ja nista slicno nisam video http://www.youtube.com/watch?v=r0xFyiwpfZ0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Avgust 12, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Vidjeno u raznim temema!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 12, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Au Spave care pa ovo je R1 , gde si to izbunario ? Човек се појавио на Ерцбершком родеу прошле године... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobac50 36 Napisano Avgust 12, 2009 U prolazu, 82 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha XT 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog r1 sa ovogodisnje Erzberg trke. Ima jos zanimljivih videa u njegovom profilu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Malo da aktiviramo ovu temu. Juce se na brzinu dogovorismo Fufi i ja da se provozamo po Vs bregu. Cilj nam je bio Guduricki vrh, ali polazak iz grada, pa preko Lisicje glave, do gudurickog . Ja maznuh klincevog TS 125 ( ima mali bolje gume i pun rezervar goriva ) a Fufiju skinemo Qvad ( Honda TRX 400) sa prikolice, a Fufija skinemo sa staka ( kojima se jos uvek pomaze, posle gipsa od 3 mes. ) i popnemo ga na Qvad. Pa lagano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put se vozih pored Qvada i kad god je bio iza mene imao sam osecaj da me juri TENK. Tako je to i zvucalo u pustoj sumi. Na Gudurickom vrhu pauza ( ove grede sto vidite to se pravi neki vidikovac ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...