jager 3445 Napisano Maj 31, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuu bre, Gavro... lepo si se sheb'o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Maj 31, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jesi imao neke stitnike ili je ovo beton kroz kros pantalone? Jel mozes da se vozis, nadam se da ne boli ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 31, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan imao protektor i cross pantalone , zato koza i nije poderana, ne mogu ni da hodam a ne da vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Jun 1, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Imaš veoma lepe noge Gavro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 1, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan da vidis samo kako izgledaju u mrezastim carapama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Jun 1, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Koje protektore si imao? malo smaram s' pitanjima, ali sam u potrazi za njima pa me zanima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 1, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ma neki fox, mozda su me spasli a mozda i ne, nemam pojma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 2, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Spasili su te, garantovano. Mogu misliti na šta bi ti ličila noga da si se tako odvalio bez protektora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Jun 2, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako da se upisem i ja Nemam enduro motor, imam Tomos TT Poznatiji kao Tomos kaisar ili remenjas, Nevozim se po stazama i tako to samo polje!!!Od moje kuc do poljskog-enduro puta ima 20-ak metara tako da.......... Vozim se po blatu, vodi ..... Motor mi ima jedva 1,5ks slaje tako da nemogu da ga vozim na jedan. Posledice enduro voznji sa ovim motorom su katastrofalne kais menjam svake 2 nedelje lamelu da nepricamZnam da letim Kada napunim 16 god planiram da uzmem Qingqi 125GY . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Jun 2, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 3, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kaisar u blatu! :takoje: Daj neke fotke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan juče ljigavo do bola bilo ovako je počelo URL=http://imageshack.us/photo/my-images/193/imag0237mu.jpg/][/url] Uploaded with ImageShack.us pa posle 20min i onda 2 namestnja da je ustelaju međutim nedovoljno pa sam morao pod totalnu i nekako tj sjajno je namicaše URL=http://imageshack.us/photo/my-images/543/imag0238cr.jpg/][/url] :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 3, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan bagi imas lepe sake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 3, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Od vas dvojice jedna nako riba . Aj srecne vam rane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan da vidiš tek kako izgledaju u damskim rukavicama Nas dve kao jedna dobra iz gernetološkog,ali hvala 6 nedelja bez dva točka biče j ebeno :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 4, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ja u utorak uvece odoh na erzberg a vi vidite sta cete 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 4, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Šta god radili, nikako nemojte ići sa slomljenom kurblom sami u vožnju da ne bi gurali motor 5km do prve asfaltirane nizbrdice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jun 4, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahahahaha Kupi 3tb i nemas tih problema Ocekujem neke slike sa voznje u nasoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 4, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Šta god radili, nikako nemojte ići sa slomljenom kurblom sami u vožnju da ne bi gurali motor 5km do prve asfaltirane nizbrdice Šta god radili, ne idite sami na vožnju sa likovima koji idu u vožnju sa slomljenom kurblom, da mu ne bi gurali motor 5km da upali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 4, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan 3TB nikad! Ja sam sirov momak! Mudre reči iskucaše ruke Obliviona Lorda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca96 39 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki TS 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 9, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan offroad Vespa! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Jun 9, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ma može sve samo zavisi koliko ti je srce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Jun 9, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bagi danas rehabilitacija na Vencu u ladovini uz ladno pivo, pre ce proci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Jun 9, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan znaš stari da bih došao al ne dolazi mi se sa 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...