vlajko 2670 Napisano Septembar 30, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 11 bi bilo extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 30, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan ima vec trojica kojima odgovara 11. Meni i ostalim Mitrovcanima je svejedno. Da bude onda 11? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 30, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Onda nek bude 11, taman malo i da upekne zvezda. Mislim da je apsurdno cekati bilo gde gore, kad je u pitanju 15min voznje do kafane, a gdegod dalje da vam kazem da nas cekate... pa to je onda vec pola voznje. @iksel: Sad sam u muskoj varijanti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ondaK u 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 30, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Jager, pazi na chasu! 0646355067 Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 1, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Fala, Kvarni upisao sam te... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 1, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Rade jesi vido? ;D Ne moras piti guaranu cele noci.. I da, idemo van auto puta..toplije je.. Ko hoce s nama iz Bg-a mozemo se naci u pola deset na nekoj izlaznoj pumpi? Spave ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2131 Napisano Octobar 1, 2010 Skuteras, 3717 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bice jebeno. Cim oni sa krosevima pocnu da zovu na voznje znaci da hoce da meckaju sa vama. Mene skoro jedan poveo na voznju, kaze dobar put nije mnogo jeben. Njemu sa full krosom stvarno i nije bio a ja sahranio suzuki u neki mulj. Mada, voeo bih da mogu da se prebacim do gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 1, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ko prezivi Kepojebine..ni pakao mu nece tesko pasti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2131 Napisano Octobar 1, 2010 Skuteras, 3717 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znate vi kakvo je vojvodjansko blato. Znas kad ljud kupuju kamion, samo pitaju jel bio u repi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3357 Napisano Octobar 1, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5499 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ko prezivi Kepojebine.. polozio je prijemni za Romaniju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 1, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i za to leka.. Prva kafana.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 1, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ko prezivi Kepojebine..ni pakao mu nece tesko pasti ;D Dela, dela, samo ih ti lozi, ima da ti prisedne vojvodjanska ravnica ;D a tek tenera! nemoj da se brines i nerviras ako ti prenoci negde u nekom salašu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 1, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Traktori su u pripravnosti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 1, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan vako nekako http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=28339.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Octobar 1, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Rece mi Busman za sutra za FG a ne stizem od posla da izlistam sve pa ako moze neko ukratko kad se krece i sta je sve u planu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 1, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Oće da bude čisto valjanje po blatu il će da bude nešto kao stazica ;D ;D ;D i oćemo li imati gde da ostavimo kofere (lakše se gura bez kofera) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 1, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Krece se iz Mitrovice u 11. Ici cemo putem koji predjem supermoto tockovima. Nije neprohodno, ali je kaljavo. Kofere mozemo ostaviti kod mene u radionici ili u bajk kafeu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 1, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kaljavo nije problem ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Octobar 1, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Бууаааа, 'оћу и јааа, а шмрцам и кијам и и и.. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 1, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Paa ovaaj...uvek ima i solomonsko resenje.. u ovom slucaju bi se moglo reci...u prvoj kafani je spas Gume su se poojele za mesec dana..a i nisu bile bas za vlazno.. naravno kad su sahara 3 i tamo nema blata jeli.. Tako da plab B uvek mora da postoji..jeli tako Jager? Popseto..jel to znaci da i tvoja malenkost oce dide? Samo mojne medovacu da nosis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 1, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Moba tenerasima: NE SIPATI PUN REZERVUAR GORIVA, znam da te vase krave trose neopevane kolicine goriva, al ako se neko prevrne kran ce nam trebati da vas dignemo. Ceo krug je ispod 100km. Koferi i suve stvari imaju gde da se ostave, za to se ne brinite. Bilo bi dobro da budete tacni, ili ako kasnite, posaljite poruku na moj mobilni, koji je jos jednom: 0646355067, da neko ostane da vas saceka. Okupljanje je u 11, pozeljno ranije ako hocete da idete na burek ili da popijete kafu. Bilo bi optimalno da krenemo u 11.30, da bi uspeli da se vratimo na vreme, pa ako poranimo da sprckamo i neku klopu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 1, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre..naplasili ste nas..i sad jedan po jedan odustaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 1, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan pa i ne trebaju nam plasljivi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Octobar 1, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ide i odakle se krece iz Beograda ja bih da se prikljucim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...