stevo 58 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan farba mu je losa ali to nije problem, ivane ti bi trebo da uzmez jednu yz400 yamahicu to je za tebe :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Novembar 15, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan farba mu je losa ali to nije problem, ivane ti bi trebo da uzmez jednu yz400 yamahicu to je za tebe :o magnet je problem... a ta yamaha bi bas legla da valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan farba mu je losa ali to nije problem, ivane ti bi trebo da uzmez jednu yz400 yamahicu to je za tebe :o magnet je problem... a ta yamaha bi bas legla da valja pa bar taj magnet nije problem danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mi vikend proveli u sumi. Subota nam i nie bile neka voznja jer je Menjac odvalio volan a ja gumu, pa smo popravljali i zajebavali se oko toga. Na krau dana pala malo staza Jazak. Slika nema. Bio je i Deki Stonser sa podmlatkom koji teraju nenormalno dobro kvad i motore, izmislila deca vagu !!!! Ako Deki imas neku sliku okaci da vide ljudi sta deca rade. Svaka cast i hvala na pomoci!!!! Nedelja opet Valjevski kraj, evo par slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Добри мој Коматовићу, треба да набавиш оне гуртне за ношење намештаја за те ваше вожње, па кад се умориш возећи, дигнеш моторче на леђа као ранац и кући! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 16, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ove seljake u blatu ;D ;D ;D eee bre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxB 2 Napisano Novembar 16, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: PANCEVO Motocikl: TDM 900 '04 Prijavi odgovor kao problematičan He he pa nosi on to da nije poneo gurtne ja bi jos ostao tamo u nedodjiji i kurblao KLX-a!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 2 SpaVe :Bez toga ne mrdamo, mora uvek po malo da se pomogne ;D ;D ;D 2 Mikka: Vidi kako su lepi, prave zivotinjke ;D 2MaxB: Pa u sumu se ne ide sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 89 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo u nedelju poranili na stazu u Devojacki Bunar malo se vozali i zeljno cekali pojavljivanje zozonove Honde CR 500 R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 89 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Svidela mi se staza, nije previse zahtevna, ali trazi dobru fizicku kondiciju ( non stop se mekan pesak migolji pod tockovima ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 89 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 89 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan I konacno docekasmo Z V E R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 89 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Caletu se mnogo svidela, a bogami i meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 89 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan I onda je potrajalo to ubedjivanje mog matorog da sidje sa CR i da krenemo vise na voznju- a on bi tako samo sedeo i uzivao na Hondi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 89 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 89 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Posle smo opet otisli do staze i tu je Honda bila u centru paznje, glavna, prva, PRELEPAAAA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 89 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Fufi se sa Qvadovima pojavio na stazi, tek kad smo ja i matori morali da krenemo kuci ( i kad je sa neke ceke video da je Suzuki TS 125 vec natovaren na kombi ) To je sve posledica proslog vikenda i penjanja na Guduricki - vidi kraj 49 i pocetak 50 strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxB 2 Napisano Novembar 16, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: PANCEVO Motocikl: TDM 900 '04 Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi da organizujete nesto za sledeci vikend u Vrscu!!! Ostavi mi broj tel na pp.!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Novembar 18, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mi se malo kaljali ;D http://www.youtube.com/watch?v=oVEM-vDWXYM Koma, kuku-lele, pomagaj! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mi se malo kaljali ;D Koma, kuku-lele, pomagaj! ;D A jel` to lekovito blato ?!? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mladere il si se opasno zajebao, il ti nisu sve kockice na broju. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17014 Napisano Novembar 18, 2009 Integrisan, 8303 postova Prijavi odgovor kao problematičan A to sto u trenucima muke ogovarate v-stromove - nije lepo, nije lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 18, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hahaha, ovo je vec voznja, zanimljiva i ne moze da ti bude hladno u ovo zimsko vreme ;D ;D ;D Bravooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Novembar 18, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan A jel` to lekovito blato ?!? ;D ;D ...mlekovito... ;D hahaha, ovo je vec voznja, zanimljiva i ne moze da ti bude hladno u ovo zimsko vreme ;D ;D ;D Bravooo Kad je tesko i hocu da odustanem, samo se setim tebe, Patka i Fruske gore i pretvorim se u bananamena Epilog: iscupali smo motor tako sto smo u rupu koju sam iskopao oko tocka pogurali neko kamenje, pa drz ne daj...na jedvite jade Nego sto nije bilo nikog vise da snimi i taj deo, jbg. Ali nastavice se... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...