gixxer 384 Napisano Maj 9, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem ,ili ako neko zna kvalitetno i tacno da napravi.Aliexpres NE .Jedanput sam kupio,tanak lim,nosaci ne pasu ,stajao u krivo ,djubre neopevano.Treba mi nesto kvalitetno ,plastificirano ,crne boje Promenio Maj 9, 2023 član gixxer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 9, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan daj godište Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 384 Napisano Maj 9, 2023 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan 2017-2023 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Maj 9, 2023 Drug član, 1352 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde Stitnik hladnjaka, usluzno rezanje rama/okvira - Kupujem - BJBikers Forum R.TAPATALK.COM Drustvo, pomoc potrebna... @Немања ce donirati mrezicu za stitnik hladnjaka, potreban je neko ko ce mi izraditi okvir, oblika kao ovo sa slike sto sam naskrabao (tacne dimenzije danas dajem), od prohroma ili aluminijuma. Moze da ima i par krakova sa svake strane koje cu iskriviti da iznutra mrezu... Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 11, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kawa ga ne proizvodi a i par drugih ozbiljnijij firmi što mi je čudno,tako da ništa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 384 Napisano Avgust 31, 2023 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Up,da osvezimo ,jos uvek u potrazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Novembar 16, 2023 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da napravim, evo par radova. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 384 Napisano Novembar 16, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Da li imas mere i da li moze da se plastificira u crno,i koja bi bila cena ? I da se nosaci saviju i izbuse na meru da ne bi ja morao to da radim ,samo da ga montiram .Eventualno pusti mi na PP broj telefona ,pa cu te pozvati radi lakseg dogovora Promenio Novembar 16, 2023 član gixxer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...