Божидар 4 Napisano April 26, 2023 U prolazu, 11 postova Lokacija: Brus Motocikl: Yamaha XT 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав, возим Yamahu XT125 R, и на мом, као и на 90% модела овог мотора, брзинометар, или не ради, или не мери исправно. Оригинал дисплеј за овај модел мотора у Јамахином центру кошта 44 000 (што је за мој буџет мало превише), и из тог разлога решење сам потражио на Али експресу, и поручио универзални дисплеј. Када је стигао покушао сам да га повежем сам, али је мало теже ишло јер се џекови нису поклапали. Без одласка код електричара, уз помоћ комшије сам повезао већину ствари помоћу жичица,(мигавце, обртаје, неутрал...), али када сам пребацивао из неутралне у неку од брзина, дисплеј као и сам мотор су се гасили. Пре него што одем до електричара хтео сам да се посаветујем на форуму око решења овог проблема, па ако је неко вољан да ми објасни, захвалан сам му. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...