feelgod 227 Napisano April 19, 2023 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem bocne kofere Kappa K21, koji imaju 21l po komadu u veoma dobrom stanju. Ima sitnih ogrebotina od normalne uprotrebe ali koferi nigde nisu pukli niti je ikada motor padao sa njima pa cak ni sa cope. Bravice rade savrseno i za kofere posedujem dva originalna kljuca. Koferi su koliko se secam bili na Hondi Shadow pa su i nosaci kofera namenjeni za taj model ali uz minimalne dorade ih je moguce montirati na bilo koji motorcikl. Zamena je moguca za monokey topcase Givi ili Kappa 52l pa na vise u ceni mojih kofera ili uz moju doplatu. Takoodje zamena je moguca za tunel torbu za skuter ili bisage. Za sve sto vas zanima slobodno pitajte na PP ili na broj telefona 062/21-40-60 Cena za 100E. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano April 19, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Kako su ovo korisni koferi. Imao sam ih na TDM-u. Jednom stavio i nikada ih nisam skinuo. Otvaranje na gore. Korisno neverovatno da ne prepunjaš top case.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano April 20, 2023 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako, bas su top ja sam se provlacio po gradu sa njima koa da ih nema. Sada mi nece trebati duze vreme a ako mi zatrbaju uvek postoje novi da se kupe, samo je cena 21k. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9874 Napisano April 25, 2023 Ne silazi, 2303 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam za ovaj komplet, ako može da se "nabudži" na Kawu er5... Javljam se večeras za dogovor. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano April 28, 2023 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom kolegi @Blazada ih u zdravlju tera. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...