Mika1993 13 Napisano April 17, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Mali zvornik Motocikl: Bmw r1200gs tripleblack Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav... pomagajte ljudi...vulkanizer mi menjao gume neki dan i sjebao mi pinjon od brzine. Tj pukla su ova dva zuba od plastike što stoji u pinjonu. Gde mogu da nadjem?? Sve živo sam pretražio nema nigde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano April 17, 2023 Drug član, 4752 postova Prijavi odgovor kao problematičan Вулканизеру се носи скинут точак и припремљен за рад. Кад заврши монтира онај који је скинуо или у преводу онај ко зна. Има то да се купи посебно, као што видим може и да се залепи, 3D принт исто иде у обзир.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7698 Napisano April 17, 2023 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Plattner /Barel.....čeka se 15-tak dana ili neki polovan na oglasima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15795 Napisano April 17, 2023 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Otidji gde se vare branici da ti zavare pa obradi plastiku, montiraj i gotovo. Vulkanizer da pripazi kad radi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...