miće 0 Napisano April 14, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Gracanica Motocikl: Suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz drugari prilicno sam novi u svijetu motora i tako da po malo ucim svaki dan.Zanima me kako je najbolje podesiti kvacilo da krene da odvaja dal da odvaja odma dole na pocetku ili skoro na kraju kad odpustamo rucicu.Meni licno bolje stima kad odma na pocetku odvaja tako mi je lakse krenuti kada krecem u uzbrdici.Zanima me dal moze tako podesavanje naskoditi mjenjacu.Zamolio bi stvarno samo koji se kuze u to da mi daju pravi odgovor.Lijep pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3839 Napisano April 15, 2023 Drug član, 462 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao. Prvo koji motor? Kvacilo hidraulika ili sajla? Kvacilo bi trebalo da odvaja oko polovine hoda rucice da ne bi sj...o lamelu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miće 0 Napisano April 15, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Gracanica Motocikl: Suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, vex je napisao: Pozdrav i dobrodosao. Prvo koji motor? Kvacilo hidraulika ili sajla? Kvacilo bi trebalo da odvaja oko polovine hoda rucice da ne bi sj...o lamelu. Hvala drugar u pitanju je Suzuki gsr 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano April 15, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...