Markone88 4763 Napisano April 6, 2023 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan cao kolege nasao sam da kupim farove za auto u nisu, odgovara mi cena, ali ne bih da mi salju postom, losa iskustva imam sa raznim kuririma, a ovo je ipak osetljivo ako neko dolazi u narednih 10ak dana, mozda bi mogao da mi to ponese hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano April 6, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš poruku. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano April 6, 2023 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Mare, idem ja za Uskrs ka LE i vraćam se posle, ako ne rešiš, imaš broj i sve, pa me cimaj.. 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9607 Napisano April 6, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan E, zbog ovoga volim ovaj forum ! Bravo ! 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano April 6, 2023 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Blaza je napisao: E, zbog ovoga volim ovaj forum ! Bravo ! Što mogu BeOgrađani da nas i ovde mreste... ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...