Oops 0 Napisano April 5, 2023 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, interesuje me ako ima neko iskustva sa hondom cr 125, 2000 godiste generalno kakav je motor, kolika su ulaganja odrzavanje i da li ima dovoljno snage za voznju u offu. Imam 90 kg i 185 cm (25 godina) i ne puno iskustva sa motorima, osim par skutera. Osim toga interesuje me kakva je zakonska regulacija u vezi registracije krosera, tj. da li se ovaj tip motora uopste moze registrovati i voziti putem. Cijena mu je nekih 1500 eura. Hvala unaprijed. Promenio April 5, 2023 član Oops Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2926 Napisano April 6, 2023 Ne silazi, 5020 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, interesuje me ako ima neko iskustva sa hondom cr 125, 2000 godiste generalno kakav je motor, kolika su ulaganja odrzavanje i da li ima dovoljno snage za voznju u offu. Imam 90 kg i 185 cm (25 godina) i ne puno iskustva sa motorima, osim par skutera. Osim toga interesuje me kakva je zakonska regulacija u vezi registracije krosera, tj. da li se ovaj tip motora uopste moze registrovati i voziti putem. Cijena mu je nekih 1500 eura. Hvala unaprijed.Дали има? Ако је добро спреман а ти без искуства, богамиSent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...