ekozelj 775 Napisano Mart 19, 2023 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem H4 LED sijalice iz Woby haus-a. SIJALICA ZA AUTO LED H4 SET 2KOM 0110224 | Woby Haus Online WWW.WOBYHAUS.CO.RS - LED Sijalice, H4 - 20W, 2000lm - Kvalitetan tajvanski CSP čip - Radni vek: do 30000 sati Više puta pisano o njima na forumu, mnogi ih uspešno koriste. Kupio ih i montirao ali tipu fara koji ja imam ne odgovaraju u smislu da ne mogu lepo da podesim oba snopa (kratko i dugo svetlo) pa sam prinuđen da se vratim na klasične halogenke. Cena 2000 din a u kompletu sa gumama 2500 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano April 19, 2023 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Za sijalice posedujem i fiskalni račun i još uvek su u garanciji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4825 Napisano April 19, 2023 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 384 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Odlične su probaj njih .. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano April 19, 2023 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ih na kolima i jesu odlične ali sam već stavio OSRAM Cool Blue intense next gen pa ću videti. Inače ove iz Woby haus-a su stvarno vrhunske i uspeo sam ja da podesim far ali samo srednje svetlo koje je u stvari bilo nešto između srednjeg i dugog po obliku snopa i videlo se vrhuski ali kad pređem na dugo onda je katastrofa rasipanje a iz suprotnog smera ablenduju u svakom slučaju i na srednje i na dugo. Jednostavno tip fara i sama reflektujuća ogledala na FZS600 2003 je takav da mu te sijalice ne prijaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano April 19, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan 58 minutes ago, GR 46 said: Odlične su probaj njih .. Odlicne, ali bas kratko traju.. pola god mn trajala. Ali svetli ubija 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5374 Napisano April 20, 2023 Pana, 531 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Vitez Koja je napisao: Odlicne, ali bas kratko traju.. pola god mn trajala. Ali svetli ubija Јбг , код мене ради 4-5 година . Мора да је нека покварена чим толико траје 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...