floyd 495 Napisano Mart 18, 2023 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moja pametnija polovina se prenovila pa prodaje svog vernog Jugića. Jugo 45, 33kw/45ks, 903ccm, 1987. godište, prešao je cca 115500 km i upotrebljava se redovno. Auto godišnje prelazi oko 3000-3500km, sve po gradu, najčešće jednom nedeljno od (mog) Vračara do (njenog) Zemuna. Donedavno drugi a odskora treći auto u našem dvočlanom domaćinstvu. Mnogo je kume. Koljemo se u kraju za svako parking mesto, to je postalo neizdrživo. Redovno i brižljivo održavan, prošle godine regularno prošao tehnički u centru Beograda, registrovan je do juna '23. Pali po svim vremenskim uslovima, radi kao satić, ide gde treba, staje kad treba. Grehota da ode u kobasice, može još dosta da služi. Ako nekome treba da se bezbrižno vozika okolo ili da uči klince da voze, eto rešenja. Kontakt: 0641211313. Cena za forum: 450e. Prenos obavezan na dan kupovine o trošku kupca. Svi detalji su u oglasu na PA. Evo i koja fotka: 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8138 Napisano Mart 18, 2023 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Greota da se baci.......pa evo nekom za 450 ojro umreh. Izvini za off 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Mart 18, 2023 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Od svih auta koja sam imao, generalno moja porodica, Jugić je imao najmanje ulaganja! Da da! 17 godina je bio u porodici. Srećna prodaja druze! 2 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Mart 18, 2023 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BaneVuk58 said: Greota da se baci.......pa evo nekom za 450 ojro umreh. Izvini za off Ništa ne zameram, uvek je dobro nekome izmamiti osmeh na lice pa makar to bilo i na ovaj način! A i stoji lepo u oglasu da cena nije fiksna pa molim lepo, tu smo da trgujemo, svaku ponudu uvažavam i poštujem. Mislio sam da ne stavim cenu uopšte ali onda bi me opet kritikovali pa sam stavio neku srednju cenu u odnosu na ostale primerke na oglasima. Evo svrati da vidiš kola kad budeš u prolazu, predloži koju cenu da stavim pa ćemo da korigujemo oglas. Može? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 18, 2023 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam juga, svaka kuca treba sa ima juga. Tacka. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Mart 19, 2023 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisan do 21. marta preko PA. Ne mogu da verujem koliko ljudi zove za Juga... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Mart 20, 2023 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ode stari dobri YUGO. Neka novog vlasnika služi kao prethodnog! @BaneVuk58 Prodat za 500e! 10 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...