mekanimirza 0 Napisano Mart 7, 2023 U prolazu, 1 post Lokacija: Srebrenik Motocikl: Bashan 250 Prijavi odgovor kao problematičan Quad Bashan 250. Bio na njemu akumulator i palio je odlicno, ali mi je ostao kontakt na jedno pola sata i nakon toga je upalio ali dan poslije nije htjeo da upali, akumulator skroz prazan. Stavio drugi akumulator, upalio i vozao se oko jedan sat. Nakon sto sam ugasio motor i pokusao ponovo da ga upalim, akumulator skroz prazan, ni kontakta nema. Da li neko zna do cega je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 8 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li sam mogao da zeznem akumulator punjenjem pretvaraca za pumpu za grejanje. Bio je zakacen za veliki alumulator pa sam kablovima spojio za motor jbg. Kao racunao sam tako nije rizik. Ili se nije napunio ili mu se smanjio kapacitet ne znam sada. Ne znam koliko A puni ovaj pretvarac ali iskljuci na 14,5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...