drmilan_ 5407 Napisano Maj 14, 2023 (promenjeno) Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto sam prodao afriku, dosao bih i ja da vidite sta je pravi enduro Promenio Maj 14, 2023 član drmilan_ 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7642 Napisano Maj 14, 2023 Drug član, 2920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, ja mislio tristacem da vas iznenadim Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Maj 14, 2023 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome smetam ne moram doci ? Kad sam kupio prvi Caponord, bila je prva opcija ST 750,medjutim Capo je tad bio razlike u 100-200e a 10 god mladji , jaci,mladji vise mesta, potrosnja ista, plus ostale sitnice u razlici... Pa sta bi vi izabrali za te pare ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Maj 14, 2023 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan YAMAHU 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Maj 14, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, plumber.ns je napisao: Otkada znam za sebe fan sam xt yamahe , ali vozim varijaciju koja je po meni jako slična. Nije to isto Zbog toga moj predlog je da se nadjemo tamo i menjamo se motorima, ključ za ključ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Maj 14, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan A to Tenere, ako je samo za Tenere (a jeste) moj motor nema ništa protiv da se nalakti negde sa strane, van kadra. Pitao ga, kaže libo ga ćopa. Šalu na stranu, da na slici budu samo baš Tenere je meni i logično i razumljivo i tako bi i trebalo da bude. Promenio Maj 14, 2023 član Bojan82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 215 Napisano Maj 14, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Surla85 je napisao: Ako nekome smetam ne moram doci ? Kad sam kupio prvi Caponord, bila je prva opcija ST 750,medjutim Capo je tad bio razlike u 100-200e a 10 god mladji , jaci,mladji vise mesta, potrosnja ista, plus ostale sitnice u razlici... Pa sta bi vi izabrali za te pare ? dodješ boli te drvce, meni je ovo druzenje u najavi pozitivno inace izbegavam motoskupove, možda na neki svratim usput kad krenem po pivo ali ovo je posebna prilika videti nesto zasta nisam imao prilike do sada Promenio Maj 14, 2023 član тене рас Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Maj 14, 2023 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da dolazim, i naravno da je zabranjeno slikanje Aprilije 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 200 Napisano Maj 14, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan I naravno da ćemo ti dati krug. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Maj 14, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bojan82 je napisao: A to Tenere, ako je samo za Tenere (a jeste) moj motor nema ništa protiv da se nalakti negde sa strane, van kadra. Pitao ga, kaže libo ga ćopa. Šalu na stranu, da na slici budu samo baš Tenere je meni i logično i razumljivo i tako bi i trebalo da bude. Tenere je nastala kao logičan evolucioni proces prvo XT 500 pa zatim XT 600 tako da ne vidim ni jedan jedini razlog zašto bi ti i kolega Plumber svoje motore "skrivali" negde sa strane. Pogledaj snimak 30 godišnjice Zenere u Švici i vidi koliko je tu bilo i XT500 i XT 600. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Maj 14, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ok, super Hvala na pozivu svakako. Potrudiću se da dodjem, najavio sam i neradni dan na poslu. Samom sebi doduše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Maj 15, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je u ovoj celoj prici najbitnije druzenje svih nas sa BJB foruma. Jubilej 40 godina mi je manje vaznija stvar od toga iako je to razlog i povod za okupljanje. Sve Tenere su u svakom slucaju zvezde ovog skupa pa ce biti u prvom planu za fotke itd. Kolege forumasi koji budu uvelicali nas skup a koji se dovezu na nekim drugim motorima, imace obavezu da tokom druzenja i ispijanja piva s vremena na vreme iskazuju odusevljenje i divljenje tenerama u formatu: "auuuu, kakav motor", "stvarno najbolji ikada" ili "legenda brt" Promenio Maj 15, 2023 član Marko81 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Maj 15, 2023 (promenjeno) Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan E zaboravi juce da napisem. Cena majici ce biti 1400 dinara. Ostaje samo da se vidi sa Barelom koliko ce da olaksa po majici. U vezi tabele jedan od dva moja drugara je Sasa Manas Promenio Maj 15, 2023 član Darko 012 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 15, 2023 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih voleo da zastava ostane na rukavu a ako vec mora barel logo nek bude ispod yamaha logoa na istoj strani. Nisam dobio odgovor jael moguce da majca bude crna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zastava ostaje na rukavu, bice na levom rukavu a Barelov logo na desnom. Samo da vidimo za zastavu da bude sa grbom ili ne? Nazalost nece biti crnih majici.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7642 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 2920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Glas za grb, da nas ne mijesaju sa RusimaSteta sto su samo u bijeloj Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 200 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Bigor je napisao: da nas ne mijesaju sa Rusima Nas mešaju sa Sirijom, rusi nisu problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7642 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 2920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim na zastavu, ne ime.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sku11e. 130 Napisano Maj 16, 2023 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-07 Ice Fluo (2020) / Yamaha Ténéré 700 - Ceramic Blue (2021) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam povredio nogu pa ne mogu prisustvovati ovom veličanstvenom skupu, ali bih uzeo dve L majice. Pa neko da mi donese u BG, pošalje ili se kasnije nadjemo. Svako vam zavidim. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pošto vidim da ima zainteresovanih i za crne majice ipak sam odlučio da ih radim. Crne bih izgledale otprilike ovako Ko bude hteo neka doda u tabelu da hoće crnu. 2 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni crna XXL! Hvala ti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 215 Napisano Maj 16, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ja bi crne, ako mogu 40 godina i bjb logo da budu bele i bela linija oko imena tenere, bilo bi lepo, kako god svejedno mi Promenio Maj 16, 2023 član тене рас Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Maj 16, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Čovek je postavio eksel tabelu za prijavu pa u nju unesite boju pored veličine i broja majica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, тене рас said: ja bi crne, ako mogu 40 godina i bjb logo da budu bele i bela linija oko imena tenere, bilo bi lepo, kako god svejedno mi Mogu da uradim samo ovako kako sam postavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Arso said: Čovek je postavio eksel tabelu za prijavu pa u nju unesite boju pored veličine i broja majica. Ne mogu da promenim ništa u tom fajlu, pokušavao sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...