okrad 11 Napisano Septembar 3, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan upravo to. treba da farbam neko motorce, pa sam razbucao oklope, odlepio sve trakice, oznake i zezalice, ali ispod njih je ostao lepak, koji ne mogu da skinem. sa nitrom ide sporo i ubitacno, a ne mogu ga smirglom, sav je lepljiv (ko lepak :wink: ) Jel zna neko za neku hemiju, metodu, kletvu,? :idea: ... hvala, pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Septembar 3, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj sa alkoholom 97%meni je do sad uspevalo na autu.Srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 3, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi KSILOL. Ako nemaš, dodji kod mene sa motorom pa oèisti... i donesi po jedan ladan Tuborg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Septembar 4, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Obican benzinom lako mozes. Svejedno koji oktan :wink: Kad se sretnemo negde, platis mi jedan hladno pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10174 Napisano Septembar 4, 2006 Drug član, 4520 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan ma uzmi pamucnu krpu i WD 40 skida 100% bez ogrebotina ja garantiran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Septembar 4, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan sa wd40 i ja skidam i koristi samo kentovu chamois krpu za motor najbolja stvar za ne ogrebat ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Septembar 4, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma kakvi! juce sam probao: benzin, alkohol, nitro razredjivac, WD40, aceton, cak sam bio toliko ocajan da sam na preporuku probao i "vrucom vodom" :shock: sve sto sam dobio je to da se lepak pretvori u sluzavu masu, koja se skida i razvlaci po povrsini, ali nikako ne ostaje na krpi, sundjeru, vec samo menja mesto na oklopima :evil: haos! sat i po za nalepnicu od 15 sa 5 cm! i da, toliko sam se nadisao sranja, da mi se mantalo u glavi celo vece, a jutros sam se probudio sav naduven, moram vecu kacigu da kupujem :shock: hvala svima na postovima, izgleda da su ovi iz yamahe 80-ih eksperimentisali sa nekim drugim supstancama :x pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 4, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan ma kakvi!juce sam probao: benzin' date=' alkohol, nitro razredjivac, WD40, aceton, cak sam bio toliko ocajan da sam na preporuku probao i "vrucom vodom" :shock: sve sto sam dobio je to da se lepak pretvori u sluzavu masu, koja se skida i razvlaci po povrsini, ali nikako ne ostaje na krpi, sundjeru, vec samo menja mesto na oklopima :evil: haos! sat i po za nalepnicu od 15 sa 5 cm! i da, toliko sam se nadisao sranja, da mi se mantalo u glavi celo vece, a jutros sam se probudio sav naduven, moram vecu kacigu da kupujem :shock: hvala svima na postovima, izgleda da su ovi iz yamahe 80-ih eksperimentisali sa nekim drugim supstancama :x pozz[/quote'] Ama, dodji kod mene u garage, i nema glava da te boli... Imam èarobnu vodicu za te stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1706 Napisano Septembar 4, 2006 Drug član, 626 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan firma 3M je imala u ponudi nekakve krpe koje se kace na busilicu,ili polirku i neku tecnost za skidanje upravo reklama i nalepnica sa vozila. Ako si bas ocajan,probaj tamo da se raspitas,imaju i zastupnika za srbiju,probaj da ih lociras na netu,ili probaj u farbarskim radnjama koje drze njihove proizvode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Septembar 6, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad je gotovo! Strpljenja - nemam. :evil: Bice zato gita! :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 6, 2006 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ofcetin! Tako se yove nešto što koriste štampari. Svrati kod nekog i zamoli za 100 ml pa probaj. I èuvaj zdrav razum! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 6, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan NEMOJ SA ACETONOM :!: :!: :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 304 Napisano Septembar 9, 2006 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan NEMOJ SA ACETONOM :!: :!: :!: Aceton nikako, ali medicinski benzin (kupuje se u apoteci) uglavnom treba da odradi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera00 46 Napisano Octobar 21, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Vrcin Motocikl: BMW R65 Prijavi odgovor kao problematičan Ne valja Acetonom preko plastike! Bolje uzmi vrucu vodu i polako trljaj preko fleke, kad je nakvasis onda suvom prebrises i sve tako. Ja sam tako sa kacige skidao nalepnice, i nista se ne primecuje. pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Octobar 21, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristio benzin,nista nije ostetilo a skinulo je lako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Octobar 21, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Stari post ali možda nekom pomogne ako nemas 3M sprej za skidanje lepka, onda benzin ili izopropil alkohol i neka krpa sa krupnijim tkanjem (peškir). Mada pokazalo se da onaj sprej za kokpit radi posao u jednom potezu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Octobar 21, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Benzin a može i nitro sa malo opreza i ako je farba kvalitetna. No postupak ide ovako, prvo se natopi da lepak nabubri potom se japan špaklom skine najveći deo lepka a ostatak obriše krpom, prvo obilato natopljenom pa onda polusuvom. Ivicu špakle treba ubiti finom šmirglom da ne pravi ogrebotine. Na kraju samo malo polir paste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Octobar 21, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Aceton nikako, ali medicinski benzin (kupuje se u apoteci) uglavnom treba da odradi posao. U potpunosti se slazem sa kolegom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Octobar 22, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Aceton nikako, ali medicinski benzin (kupuje se u apoteci) uglavnom treba da odradi posao. U potpunosti se slazem sa kolegom. 100 % tacno, samo medicinski benzin i sve skida a neostecuje povrsinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Octobar 22, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Prehloretilen( koriste ga hemijska ciscenja) ili trihloretilen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Octobar 24, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Natopi krpu benzinom. Stavi preko lepka i sacekaj malo da ga razbije i trebalo bi da ga skine... Samo malo vise natopi krpu Meni do sad ni jedna nalepnica nije stvarala problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 25, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Aceton nikako, ali medicinski benzin (kupuje se u apoteci) uglavnom treba da odradi posao. U potpunosti se slazem sa kolegom. 100 % tacno, samo medicinski benzin i sve skida a neostecuje povrsinu. Ponekad se zapitam,zasto neko mora da napise nesto pa makar i glupo,ljudi covek farba plastike ba ga bas zabole,da li ce sta ostetiti predhodnu boju.... A ocigledno niste nikad skidali fabricke nalepnice,i lepak,to je da rodis mecku,i nista ga lako ne moze skinuti,bez mnogo mnogo trljanje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Octobar 25, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja isto dajem glas za benzin pre neki dan sam bas benzinom skidao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Octobar 27, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Probaj zejtinovim uljem. Stavi na vatu i dugo trljaj. Boju nema sanse da ostetis a ja sam skidao dosta puta lepak od nalepnica sa zejtinovim uljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Octobar 27, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo ostatke od tank pada benzinom bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...