travelman 14037 Napisano Januar 14, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan ... lance za sneg, novi, nikad montirani. Dimenzije na slici. ... ... Posto i ja u ponedeljak ocekujem poklon od deda mraza zvanog @shoyyka, red bi bio da uzvratim istom merom. Srećna nova .... 12 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4408 Napisano Januar 14, 2023 Svrati cesto, 3535 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam ovakve lance, Sila Stara Moravica. Dosta kvalitetni i vrlo jednostavno se montiraju. Nije potrebno dizati auto ili polagati lance pa nateravati auto. Samo stanes, nabacis, zakopcas i pomocu onih crnih prstenova zategnes. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Januar 16, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Poklonjeno kolegi @sumar68 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...