sparco 149 Napisano Septembar 1, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan dal neko ima iskustva sa ovom opremom evo ja se malo odjenuo i meni se svidja dosta dosta dobro stoji udobno je do sad mi se pokazala izdrzljiva mada vidjecemo vec ,jeftina je sve shto kupite od njih ima sve potrebne CE protektore a ja konkretno za sad imam ovo od njih http://www.a-pro.it/it-pub/it-guanti-moto.aspx?L=3&Cat=15&Mod=314&Art=GU-PRBL http://www.a-pro.it/it-pub/it-pantaloni-moto.aspx?L=3&Cat=17&Mod=175&Art=PC-US http://www.a-pro.it/it-pub/it-giacche-tessuto-moto.aspx?L=3&Cat=30&Mod=199&Art=GN-SLBI a main sajt je www.a-pro.it ima tu josh stvari koje cu da kupim od njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Septembar 1, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan btw nashao sam extra pobovoljno i neku strava modekinu garderobu bar je dizajn strava znal ko kakav je kvalitet?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 8, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A izvini gdje ti to kupujes kod nas ili ti neko nabavlja izvana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Septembar 11, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ima kod nas u podgorici a to ti nije daleko pa dodji il zovi da mi dodjem o i donesemo ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 11, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma dosao bi ja gore,taman da se provozam,reci mi cijene vaze ove koje su na sajtu ili vi imate nesto cara!? Ili ako ti nije tesko da mi posaljes na PM cjenovnik!? Samo da li mi mozes reci adresu i jos po neki orjentir kako da vas nadjem u vasoj metropoli? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Septembar 11, 2006 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan btw nashao sam extra pobovoljno i neku strava modekinu garderobu bar je dizajn strava znal ko kakav je kvalitet?????? MODEKA je Nemacka firma i ima veoma kvalitetnu robu. Ja imam kombinizon od njih i veoma sam zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Septembar 12, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma dosao bi ja gore' date='taman da se provozam,reci mi cijene vaze ove koje su na sajtu ili vi imate nesto cara!?Ili ako ti nije tesko da mi posaljes na PM cjenovnik!? Samo da li mi mozes reci adresu i jos po neki orjentir kako da vas nadjem u vasoj metropoli? Pozdrav[/quote'] Vrlo lako samo nam se javi i ostavi br. tel. kad budes kretao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 14, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Sparco , jel to neka prodavnica u PG ili je neka kucna varijanta , i imaju li robu na lageru ili samo po narudzbini ? Svidjaju mi se neke A-Pro jakne ali kod nas ih niko ne prodaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 15, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Sparco ' date=' jel to neka prodavnica u PG ili je neka kucna varijanta , i imaju li robu na lageru ili samo po narudzbini ? Svidjaju mi se neke A-Pro jakne ali kod nas ih niko ne prodaje[/quote'] Isto pitanje, de su, šta su šta imaju na lageru... Za razliku od ovih bg lopova/uvoznika cene su im extra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 15, 2006 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kako je sa velikim brojevima? (62-64) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 16, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan zvanicna je prodavnica , sve imaju na lageru shto se cijena tiche mene su pantole i jakna koshtale 140 plus 160 eura tako neshto par eura mozda manje vishe imaju postave , pomicne , i tvrde protektore ramena laktovi, koljenja i ledjni protektor, kupio sam i termalnu garderobu i zimske rukavicie i grijace vrata moram reci da sam uz svu skepticnost prezadovoljan, a pogotov imaju veljih brojeva jer su kod nas svi krupni jel da ) meni je oprema po 2 xl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 18, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imaš neki telefon ili adresu prodavnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 20, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan VG moto 081/264 665 , blok 5 podgorica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...